Stadion: Kehrweg Stadion

Herbeleef Eupen - STVV (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Eupen en STVV live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

In dit duel in de onderste regionen van het klassement staat er voor beide ploegen behoorlijk wat op het spel. De thuisploeg kon in zijn debuutjaar in de hoogste afdeling voorlopig slechts één schamel puntje sprokkelen. Slaagt het er vanavond in de eerste driepunter te rapen tegen Sint-Truiden? Best mogelijk, aangezien Sint-Truiden de laatste weken in een behoorlijke negatieve spiraal zit met nul op vijftien. De bezoekers zullen er echter alles aan willen doen om het negatieve tij vanavond te keren. U kan het wedstrijdverloop uiteraard weer fase per fase volgen vanaf 20h!
Eupen: Werner Olivier, Zukanovic Ervin , Panizzolo Daniel, Hendrikx Marc, Abder Jadid, Iandoli Alessandro , Milicevic Danijel , Lepiller Matthias, Vinamont Olivier, Vandenbergh Kevin, Andrade Siqueira Jefferson.
Sint-Truiden: Volders Mark, Wagemakers Marc, Euvrard Vincent, Kotysch Sacha, Odoi Denis, Caluwé Tom, Delorge Peter, Christ Grégory, Evertz Carlo , Rymenants Yannick, Sidibé Ibrahim.
1
We zijn eraan begonnen aan de Kehrweg.
3
Eupen treedt vanavond voor de eerste keer aan in het vernieuwde stadion. Kan het ook de eerste driepunter sprokkelen?
5
Bij de bezoekers keert Volders terug in doel. Ook Evertz krijgt zijn kans in de basiself.
8
Rustige openingsfase voorlopig, beide ploegen tasten nog wat af.
10
Eerste kleine mogelijkheid voor de thuisploeg via Vinamont. Volders kan echter in twee tijden pakken.
12

Goal
Doelpunt van Ervin Zukanovic (Matthias Lepiller)
Een vrije trap van Lepiller blijft wat in het pak hangen en valt plots voor de voeten van Zukanovic. Die aarzelt niet en knalt de thuisploeg op voorsprong.
16
De bezoekers zijn duidelijk aangeslagen door de vroege achterstand en kunnen voorlopig niet reageren.
22

Goal
Op een corner van Lepiller kan Zukanovic makkelijk de 2-0 binnenkoppen voorbije een kansloze Volders.
24
STVV, dat al niet overliep van vertrouwen na de nul op vijftien, staat voor een bijzonder zware opdracht.
25
Toch eens Sidibe nu, maar Werner kan makkelijk pakken.
32
STVV slaagt er maar niet in om een deftige aanval ik mekaar te knutselen. Deze ploeg lijkt behoorlijk ziek.
34

Goal
Doelpunt van Kevin Vandenbergh (Matthias Lepiller)
Lepiller stuurt dit keer Vandenbergh diep. Die omspeelt knap Kotysch en schuift makkelijk de 3-0 binnen.
35

Goal
Doelpunt van Matthias Lepiller (Onbekend Onbekend)
Dit keer doet Lepiller het gewoon alleen. De middenvelder gaat op Volders af en klopt die met een knap lobje. STVV moet de kelk tot op de bodem ledigen.
37
Toch eens even STVV nu, maar Werner kan een vrije trap van Christ vangen.
40
 Gele kaart voor Kevin Vandenbergh

42
 Gele kaart voor Danijel Milicevic

45
Uitblinker Lepiller nog bijna met de 5-0, maar zijn vrije trap strandt op de kruising.

Scheidsrechter
Rust
Bij de rust is de wedstrijd al gespeeld. Eupen speelde STVV in de eerste helft helemaal zoek en kwam al na twaalf minuten op voorsprong via Zukanovic. Nog geen tien minuten later was het al 2-0 via opnieuw Zukanovic. STVV wist duidelijk van geen hout pijlen te maken en moest nog twee treffers slikken via uitblinker Lepiller en Vandenbergh. Dit STVV oogt heel ziek en moet vrezen voor een nog grotere afstraffing in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn er opnieuw aan begonnen.
50

Goal
Doelpunt van Danijel Milicevic (Onbekend Onbekend)
Eupen gaat vrolijk op zijn elan door. Een vrije trap van Lepiller wordt weggewerkt tot bij Milicevic die de 5-0 makkelijk kan binnen trappen.
55
Vandenbergh met de 6-0 aan de voet, maar Wagemakers kan nog net ontzetten.
56
Jefferson kan volledig vrijstaand koppen, maar de bal gaat nipt naast.