chaCharleroi
kvmKV Mechelen
Datum: 22/01/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Charleroi en KV Mechelen komen niet verder dan scoreloos gelijkspel
Maarten Van Bever
| 0 reacties
Charleroi en KV Mechelen komen niet verder dan scoreloos gelijkspel
Foto: © SC

In een flauwe wedstrijd hebben Charleroi en KV Mechelen elkaar in evenwicht gehouden. De eerste helft was een maat voor niets. Na de rust was het vooral de thuisploeg die voor gevaar zorgde, maar Renard hield zijn ploeg meermaals recht.

Charleroi kwam flink hertekend aan de aftrap. Csaba Laszlo bracht maar liefst zes nieuwkomers op het terrein. De Zebra’s kunnen dan ook ieder punt goed gebruiken in de strijd om het behoud. Mechelen kon in het Stade du Pays de Charleroi een stap zetten richting play-off 1.

Een potige eerste helft leverde nauwelijks doelkansen op. De thuisploeg stond organisatorisch sterk, maar bracht aanvallend weinig en ook Mechelen speelde eerder afwachtend.  Cordaro zag zijn poging net over doel stranden en aan de overkant stond Riou paraat bij een inzet van Destorme.  

Na de rust kwam Charleroi duidelijk met meer vuur uit de kleedkamer. Na enkele minuten zag Biton zijn doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Een voorzet van Cordaro dwarrelde op de lat en Renard hield zijn ploeg tweemaal recht op schoten van Cahalon en Losada. Aan de overkant ging een schot van Gorius slechts rakelings over.

Naar het slot toe doofde de wedstrijd uit. In een flauwe match kwamen Charleroi en Mechelen niet tot scoren. Rode lantaarn Charleroi schuift door het gelijkspel iets dichter bij Lierse en Eupen. Mechelen schiet weinig op met het punt.

Herbeleef Charleroi - KV Mechelen