Stadion: Guldensporenstadion

Herbeleef KV Kortrijk - STVV (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Kortrijk en STVV live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Kortrijk en Sint-Truiden staan op de derde speeldag tegenover elkaar. STVV wil de nederlaag tegen Club zo snel mogelijk doorspoelen. Kortrijk op zijn beurt wil weer aansluiten met een zege na het 1-1 gelijkspel tegen Lokeren.
Kortrijk: Verbauwhede Glenn, El Araichi Chemcedine, Martin Baptiste, De Beule Davy, Oussalah Mustapha, Pavlovic Nebosja, Kums Sven, Belhocine Karim, Rossini Giuseppe, Ebrahim Ibou Savaneh, Mboyo Ilombé.
Sint-Truiden: Volders Mark, Wagemakers Marc, Euvrard Vincent, Buysens Ludovic, Deferm Giel, Odoi Denis, Delorge Peter, Christ Grégory, Sidibé Ibrahim, Onana Hervé Ndjana, commers benji.
1
De wedstrijd is begonnen.
3
Een hoekschop van Cums levert niets op. Kortrijk neemt de match in de beginfase in handen.
5
STVV laat een eerste keer van zich horen. Onana trapt op doel en Verbauwhede redt niet zonder moeite.
9
Ibou trapt op doel maar zijn schot gaat naast.
16
Grote kansen zijn er voorlopig nog niet geweest. Beide ploegen vertonen weinig diepgang in hun spel.
26
Kums passt de bal over de verdediging naar De Beule, maar die komt net te kort om de bal binnen te glijden.
35
Een schot van Belochine wordt nog afgeweken via Oussalah maar doelman Volders laat de bal rustig buiten lopen.
43
M'boyo krijgt de bal van De Beule die Volders gepast tussen beide ziet komen.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een brilscore op het bord. Er waren weinig kansen in de eerste helft. Hopelijk krijgen we beterschap in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
50

Goal
Doelpunt van Nebojsa Pavlovic (Onbekend Onbekend)
Bij Sint-Truiden krijgt men de bal niet weg uit de eigen zestien meter. De bal komt voor de voeten van Pavlovic en die schiet binnen.
53
Sint-Truiden reageert via een schot van Christ. De middenvelder ziet zijn schot over doel waaien.
59

Goal
Doelpunt van Giuseppe Rossini (Sven Kums)
Rossini maakt het tweede doelpunt van de avond. Hij kopt een vrije trap van Kums mooi in de hoek binnen.
61
 Gele kaart voor Giuseppe Rossini

63
Sint-Truiden lijkt van slag na het tweede doelpunt. De Limburgers lijken geen vuist meer te kunnen maken.