kvkKV Kortrijk
andAnderlecht
0-1
42' Guillaume Gillet (pen)
Datum: 21/01/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Guldensporenstadion
Live Blijft Anderlecht het zwarte beest van Kortrijk?
Blijft Anderlecht het zwarte beest van Kortrijk?
Foto: © SC

KV Kortrijk-Anderlecht lijkt de aantrekkelijkste affiche van deze speeldag. De nummer vier in de competitie ontvangt immers de leider. Volg het duel hier vanaf 18u...

KV Kortrijk is de verrassende vierde in de stand. De mannen van Hein Vanhaezebrouck voetballen ongedwongen en lieten al veel grote jongens in het zand bijten. "Hun stand verrast me, maar het is zeker niet onverdiend", zei Ariël Jacobs gisteren nog. Sinds zijn terugkeer in eerste klasse kon Kortrijk echter nog nooit winnen in eigen stadion van Anderlecht. Paars-wit won al vier keer.

Anderlecht van zijn kant heeft dan weer vertrouwen geput uit de zege tegen Club Brugge. De Brusselaars krijgen in de komende weken de volledige top voor hun voeten en zullen dus een mooie generale repetitie in de benen hebben voor de play-offs. Paars-wit ziet Patou een eerste keer op de bank plaatsnemen.

Opstellingen:
Kortrijk: Van Hout; Martin, De Mets, Chavarria, Messoudi, N'diaye, Capon, Zukanovic, Oussalah, Joseph-Monrose, Nfor
Anderlecht: Proto, Wasilewski, Kouyate, Juhasz, Deschacht, Kljestan, Biglia, Gillet, Jovanovic, Suarez, Mbokani

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Anderlecht is favoriet. Een gokje op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 282 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Kortrijk wint u 585 euro.uro

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent