kvkKV Kortrijk
zwaZulte Waregem
Datum: 28/01/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Guldensporenstadion
Live Felbeladen burenduel tussen KVK en Essevee
Tomas Taecke
| 0 reacties
Felbeladen burenduel tussen KVK en Essevee
Foto: © SC

In het Guldensporenstadion kruisen KV Kortrijk en Zulte Waregem de degens. De op papier doordeweekse wedstrijd is dat allesbehalve voor de betrokken West-Vlaamse partijen. Voor de Kerels en Essevee is dit de wedstrijd van het jaar.

Meer dan anders is de derby tussen Kortrijk en Zulte Waregem voor beide ploegen van levensbelang. Essevee is ongeslagen onder Francky Dury maar beschikt nog steeds niet over de beste papieren. Aan de overzijde doet Kortrijk er goed aan opnieuw te winnen met het oog op play-off 1.  In de heenronde won Essevee met het kleinste verschil na een kopbaldoelpunt van de inmiddels naar AA Gent vertrokken Rémi Maréval.

KVK-coach Hein Vanhaezebrouck kan geen beroep doen op de geblesseerde Mulemo en Capon. Nieuwe aanwinst Alassane També sluit pas volgende week aan bij de groep. Een bijzondere rol is weggelegd voor Ernest Nfor, die vorig seizoen nog op de loonlijst van de aartsrivaal stond. De onzekere Pavlovic zit in de wedstrijdselectie, maar start niet in de basiself.

Essevee mist nog steeds Matton en Skulason. Rossini, ooit in dienst van KVK, is opnieuw fit maar neemt opnieuw plaats op de bank.

Opstellingen:

KV Kortrijk: Van Hout, Martin, Vandenbroeck, Zukanovic, Monrose, De Mets, N'Diaye, Wijns, Oussalah, Veselinovic, Nfor

Zulte Waregem: Bossut, D'Haene, Hamalainen, Colpaert, de Fauw, Berrier, Sterckx, Delaplace, Naessens, Habibou, Chevalier

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Kortrijk is favoriet. Een gokje op Essevee daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze websiteen ga met een zak geld naar huis.

Steekt KVK de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 300 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Essevee wint u 562,5 euro

Meer nieuws