lieLierse SK
staStandard
Datum: 04/02/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Lierse met Sonck tegen Standard
Fabian Morren
| 0 reacties
Lierse met Sonck tegen Standard
Foto: © SC

Lierse nam drie zeer belangrijke punten op het veld van Westerlo. Tussen de halve finales van de beker door wacht de Pallieters een thuiswedstrijd tegen Standard.

Standard was dit seizoen op verplaatsing nog niet echt indrukwekkend. Vorige week wonnen de Rouches wel met 0-1 bij Cercle Brugge. Dat waren bijzonder belangrijke punten. Lierse won bij Westerlo, ook dat was een zeer belangrijke overwinning.

Bij Lierse ontbreken de geblesseerden Ayew, Adesanya, De Wree, Goris, Mathisen, Thompson. Gaxa is geschorst. Vrijdag werd de vader van Sonck begraven. De spits start wellicht in de basis.

Standard-trainer José Riga moet het stellen zonder Buzaglo, Seijas, Gonzalez en Van Damme. Gakpé start net als tegen Cercle Brugge weer in de basis. 

Vermoedelijke ploegopstellingen:

Lierse: Kawashima, Davids, Saidi, Grncarov, Vandooren, Claasen, Wils, Maric, Bidaoui, Elgabas, Sonck

Standard: Bolat, Goreux, Kanu, Felipe, Pocognoli, Mujangi Bia, Vainqueur, Buyens, Gakpé, Cyriac, Batshuayi

Volg de wedstrijd live vanaf 18 uur...

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Standard is favoriet. Een gokje op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 277,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lierse  wint u 615 euro

Meer nieuws