Datum: 25/02/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Malul weer in de basis tegen OH Leuven
Fabian Morren
| 0 reacties
Malul weer in de basis tegen OH Leuven
Foto: © SC

OH Leuven is nog steeds niet helemaal zeker van het behoud. Toch moet er al heel wat gebeuren als de ploeg van coach Ronny Van Geneugden nog op de vijftiende plaats terechtkomt. Vanavond trekt OHL naar Beerschot.

Voor Beerschot is de redding al een tijdje een feit. Verder naar boven kijken heeft geen zin, want de play-off I is te ver weg. Stijn Stijnen zei vorige week al dat Beerschot deels met de voorbereiding op het nieuwe seizoen al bezig is.

Indien Westerlo geen 12 op 12 pakt, staat er ook voor OH Leuven niet echt veel meer op het spel. Eén zege kan volstaan om helemaal zeker te zijn van het behoud. Misschien lukt dat dus wel op het Kiel. Beerschot kan echter wel leunen op een sterke thuisreputatie.

Bij Beerschot vervangt de jonge Sam Van den Abeel de Fin Roni Porokara, die vanwege een sterfgeval twee dagen terugkeerde naar zijn geboorteland. Bij OHL werken De Vriese en Hayen nog aan hun terugkeer. Karel Geraerts is geschorst.

Poegopstellingen:
Beerschot: Stijnen, Malul, Wuytens, Mikulic, Van der Heyden, Özturk, De Decker, Nyoni, Losada, MacDonald, Dayan

OH Leuven: Kaminski, Annys, Raymaekers, Iakovenko, Remacle, Weuts, Vermeulen, Chuka, Dejmek, Diandy, Gislason

Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

Beerschot is favoriet. Een gokje bij BWIN op OH Leuven daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Beerschot met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 175 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van OH Leuven win je 450 euro

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent