cluClub Brugge
lieLierse SK
Datum: 21/03/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Jan Breydel

Herbeleef Club Brugge - Lierse SK (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Club Brugge en Lierse SK live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Club Brugge sluit de reguliere competitie af tegen Lierse. De Bruggelingen hopen de kloof met Anderlecht op maximum 6 punten te houden. De Palieters kunnen zich zorgeloos voorbereiden op Play-off 2. Opvallende naam in de selectie is die van Vadis Odjidja.
Opstellingen
Club Brugge: Jorgacevic Bojan, Høgli Tom, Zimling Niki, Refaelov Lior, Vleminckx Bjorn, Blondel Jonathan, Akpala Joseph, Camozzato Marcos, Donk Ryan, Meunier Thomas, Figueras Montel Jordi.
Lierse SK: Kawashima Eiji, Grncarov Boban, Hairemans Geoffry , Sonck Wesley, Hussain Yasser, Claasen Daylon, Gaxa Siboniso, Wils Thomas , Huysegems Stein, Davids Lance, Maric Milos.
1
De match is afgetrapt.
2
Een eerste kansje voor Club Brugge. Zimling kan trappen op doel, maar zijn schot strandt op de rug van Refaelov, die afgevlagd wordt voor buitenspel.
7
Lierse wordt vast gehouden op de eigen helft. Een vrije trap van Blondel wordt door Vleminckx net naast gekopt.
8
Bijna was de eerste kans prijs voor Lierse. Sonck wordt aan de rechterkant diep gestuurd en zijn voorzet verdwijnt ei zo na in doel. De lat brengt redding.
15
Marcos met een leuke dribbel op de rechterflank. Hij kan Blondel bereiken, maar die z'n vizier staat nog niet op scherp.
17
Club Brugge blijft de betere ploeg, maar af en toe komt Lierse goed opzetten. Sonck kan een 3-tegen-2-situatie niet uitbuiten. Zijn pass wordt onderschept door Donk.
20
Sonck is de gevaarlijkste man bij Lierse. Hij kan vanop 20 meter aanleggen. Jorgacevic kan de bal niet klemmen, maar bij Lierse is niemand gevolgd.
23
Lierse krijgt de bal na een corner niet goed weg. Vleminckx kan uithalen, maar zijn schot met links gaat hoog over.
24
Opnieuw Vleminckx aan het kanon. Dit keer gaat de bal maar net over.
25
 Gele kaart voor Boban Grncarov

26
Een verre inworp van Vleminckx lijkt zonder gevaar te blijven. Via een aantal tussenstations komt de bal bij Akpala die Vleminckx aan de tweede paal kan bereiken. Zijn schot wordt gepakt door Kawashima.
28
Vleminckx kan een corner staalhard op doel koppen. De Japanse doelman staat echter op de juiste plaats.
29
Opnieuw Lierse met Sonck. Hij neemt een hoekschop in 1 tijd op de slof, maar deze keer staat Jorgacevic goed geplaatst.
29
 Gele kaart voor Daylon Claasen
Claasen gaat hard door op Blondel en krijgt terecht geel.
33
De fans zien dat Zulte Waregem gelijkmaakte op Anderlecht en stuwen hun ploeg naar voren. Op hoekschop kopt Jordi net over het doel.
36
Club Brugge blijft kans na kans bij elkaar spelen. Een lange bal van Donk wordt door Vleminckx verlengd op doel, maar de bal verdwijnt aan de (voor Club) verkeerde kant van de paal.
41
Een pass van Hussain door het centrum zet Claasen alleen voor doel. Zijn schot verdwijnt via de hak van Jorgacevic net naast. Club Brugge komt hier heel goed weg.


Scheidsrechter
Rust
Club Brugge was baas en voetbalde kans na kans bij elkaar. De grootste kans was echter voor Claasen. Hij kon alleen op doel afgaan, maar zijn schot verdween via de hak van Jorgacevic in corner. In de blessuretijd werd Sonck nog uitgesloten voor een fout op Marcos.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
 Rode kaart voor Wesley Sonck
Sonck gaat met een gestrekt been door op Marcos. Hij blijft zelf liggen, maar ontsnapt niet aan de rode kaart. Lierse moet nog een helft met 10 man verder.
46
De tweede helft wordt op gang getrapt door Akpala en Vleminckx.
46
Vervangen Lance Davids
Ingevallen Gonzague Vandooren


47

Goal
Doelpunt van Joseph Akpala (Onbekend Onbekend)
Een schot van Marcos Camozzato wordt in eerste instantie gestopt door Kawashima. Vleminckx trapt de bal opnieuw op Kawashima, waarna Akpala de bal simpel kan binnentikken.
50
Vadis mag zich gaan warm lopen. De Brugse supporters scanderen zijn naam.
52
Club blijft komen. Akpala kopt een voorzet van Marcos net naast.
62
Refaelov komt naar binnen en trapt op doel. Zijn poging wordt in hoekschop getikt.
66
Na een knappe collectieve aanval kan Akpala op doel besluiten. Zijn schot wordt echter afgeblokt. In de herneming mag Refaelov het proberen. Het Brugse publiek ziet handspel, maar Delacour laat doorspelen.
68
Zimling met een kanonschot, Kawashima met de redding.
69
Vervangen Björn Vleminckx
Ingevallen Mushagalusa Bakenga


69
Vervangen Thomas Meunier
Ingevallen Vadis Odjidja

Odjidja wordt luid aangemoedigd door het Brugse publiek. Hij mag nog 20 minuten opdraven.
78
Vervangen Hussein Yasser
Ingevallen Noel Nyason


85
Zimling kan een bal onderscheppen. Via Refaelov komt de bal bij Odjidja, maar zijn schot gaat een paar meter naast het doel.
86
Bijna kwam de gelijkmaker uit de lucht vallen. Grncarov kan vrij uithalen in de 16, maar zijn schot strandt op de deklat.


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.