Datum: 28/07/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Jan Breydel
Live UPDATE: Donk en Zimling halen de aftrap, Kujovic onder de lat
Tomas Taecke
| 0 reacties
UPDATE: Donk en Zimling halen de aftrap, Kujovic onder de lat
Foto: © SC

Club Brugge opent vanavond voor eigen volk tegen promovendus Waasland- Beveren. Haalt de gedoodverfde titelkandidaat meteen uit of zorgt de bescheiden neo-eersteklasser meteen voor een verrassing van formaat?

Het duel tussen Club Brugge en Waasland-Beveren is er in ieder geval eentje om naar uit te kijken. Blauw-zwart is over de hele lijn versterkt en steekt zijn ambitie niet langer onder stoelen of banken. Terwijl de Bruggelingen vorig seizoen nog een uitdager was van het soevereine Anderlecht, gaat Club Brugge dit seizoen resoluut voor de hoofdvogel.

Dirk Geeraerd was in een gesprek met Voetbalkrant.com op vrijdag allesbehalve optimistisch over de kansen van zijn club. Diezelfde dag gaf Georges Leekens aan onze redactie mee dat Club kost wat kost die eerste partij tot een goed einde moet brengen.

Bij de Bruggelingen zijn Zimling en Donk uiteindelijk toch speelklaar geraakt. Beiden starten in de basis, net als Kujovic die de voorkeur krijgt op Jorgacevic. Vazquez begint eveneens aan de partij.

Aan de overzijde geniet Clepkens de voorkeur op Coosemans. Bas Sibum staat voor zijn debuut. Cruz is nog geblesseerd bij de Waaslanders, schorsingen zijn er niet.

Natuurlijk is Voetbalkrant.com aanwezig in het Jan Breydelstadion. De partij is LIVE te volgen op onze website vanaf acht uur. Interviews en een verslag volgen snel na de wedstrijd.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij UNIBET op W-B daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club Brugge met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 125 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van W-B wint u 1000 euro.

Meer nieuws