Datum: 29/07/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Jules Ottenstadion
Live UPDATE: Buffalo's met Arbitman maar zonder Remacle
Tomas Taecke
| 0 reacties
UPDATE: Buffalo's met Arbitman maar zonder Remacle
Foto: © SC

Ook AA Gent en Lierse SK trappen vanmiddag hun nieuw seizoen op gang. Na de ontgoochelende Europese beurt tegen Differdange willen de Buffalo's meteen orde op zaken stellen.

AA Gent begint straks voor het laatst een nieuw seizoen in het Ottenstadion. Tegenstander van dienst is Lierse SK. De Buffalo's kenden een slechte generale repetitie tegen het Luxemburgse Differdange, maar zijn desondanks vastberaden om vandaag met een zege te hervatten. De Pallieters hopen opnieuw een rustig seizoen door te maken waarbij elk gewonnen punt voor Nieuwjaar hen een stap dichter bij hun doel brengt.

Trond Sollied kan een beroep doen op nieuwkomers Remacle en Gecov, maar geen van beiden haalde de basiself. Bruls en Messoudi deden het immers voortreffelijk op de flanken donderdag, waardoor zij opnieuw aan de aftrap verschijnen. Voorin moet Arbitman voor de doelpunten zorgen, nieuwkomer Kola is geblesseerd. Thijs, Nahayo, Boere en Mboyo zijn de geblesseerden, Baric is geschorst.

Aan de overzijde ziet ook Chris Janssens een gevulde ziekenboeg. Frans en Swinkels liggen langere tijd in de lappenmand maar ook Saïdi, Claasen en Vanherberghen zijn onbeschikbaar.

De partij is vanaf 18 uur LIVE te volgen op onze website. Scheidsrechter Tim Pots moet alles in goede banen leiden.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Gent is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Gent met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 130 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lierse wint u 900 euro.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent