cluClub Brugge
zwaZulte Waregem
Datum: 04/11/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Jan Breydel
Live 18 uur: Club Brugge - Zulte Waregem
Tomas Taecke
| 0 reacties
18 uur: Club Brugge - Zulte Waregem
Foto: © SC

Vanaf 18 uur kijkt voetbalminnend België aandachtig naar de onvervalste topper in het Jan Breydelstadion. Voor Essevee staat de leidersplaats op het spel, aan de overzijde vecht Georges Leekens voor zijn job.

Tomas Taecke in Brugge

Wie zich om 18 uur niet in het Jan Breydelstadion bevindt, gaat hoogstwaarschijnlijk lekker voor de buis zitten. Wanneer Club Brugge en Zulte Waregem elkaar in de ogen kijken, zijn de belangen bij dit streekduel groter dan ooit. Essevee kon de laatste acht keer nooit winnen op de Olympia-site, maar beschikte ook nooit over de papieren waarmee het vandaag richting Brugge trekt.

Zulte Waregem kan zich in geval van winst opnieuw naast Anderlecht aan de leiding heisen. De Zuid-West-Vlamingen zijn de revelatie van dit seizoen en banen zich onverstoorbaar een weg doorheen de Jupiler Pro League. Terwijl de zon schijnt aan de Gaverbeek, pakken de donderwolken steeds dichter samen aan de blauw-zwarte zijde van het Jan Breydelstadion. Club ging driemaal op rij onderuit, Leekens is straks het slachtoffer wanneer blauw-zwart opnieuw punten laat liggen. Met zijn hoofd op het kapblok probeert de gewezen bondscoach zijn vel vanavond te redden.

Francky Dury zal met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dezelfde elf pionnen die woensdag Charleroi opzij zetten het veld insturen. Leekens moet wél sleutelen, want het blessureleed valt in Brugge nauwelijks nog te overzien. Vadis Odjidja lijkt speelklaar te zijn om samen met Blondel en Jorgensen het middenveld te vormen. Zimling, Larsen, Meunier, Stenman, Refaelov, Vazquez, Dhoest en Van Acker zijn geblesseerd.

Scheidsrechter Nzolo moet vanaf 18 uur alles in goede banen leiden. Zoals gewoonlijk is de wedstrijd LIVE via onze website te volgen. Reacties uit beide kampen volgen snel na de wedstrijd.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club Brugge is ondanks de nul op negen favoriet. Een gokje bij UNIBET op het swingende Essevee daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Gaat Club  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 100 euro bij een gok van 60 euro. Bij winst van Essevee strijkt u 270 euro op.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent