Datum: 02/12/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Daknam
Live Been toont veel respect voor Lokeren
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Been toont veel respect voor Lokeren
Foto: © SC

Genk-coach Mario Been toont veel respect voor Lokeren. Hij speelt met twee controlerende middenvelders, waardoor David Hubert nog eens mag starten. Lokeren is dan ook bezig aan een indrukwekkende reeks met 7 overwinningen op rij.

Lokeren doet het bijzonder goed. De Waaslanders wonnen al liefst zeven opeenvolgende wedstrijden en staan daarmee op de derde plaats in de rangschikking. De troepen van Peter Maes kunnen vanmiddag bij winst alleen tweede worden op vier punten van Anderlecht. De coach kan voor deze partij geen beroep doen op Nill De Pauw. Jérémy Taravel speelt nog tegen Genk en gaat daarna onder het mes.

Genk is bezig aan een mindere periode in de competitie met een teleurstellende 1 op 6 tegen Cercle en OH Leuven. De Limburgers moeten zich dringend herpakken want bij een nederlaag bedraagt het puntenverschil met Anderlecht al elf punten en dat met Lokeren zeven. "Of 3,5 punten", repliceert coach Mario Been die de druk wil afhouden.

"Lokeren heeft goede prestaties neergezet en veel punten gepakt. Ze hebben de laatste 7 competitiewedstrijden gewonnen. Het is een elftal dat heel goed op elkaar is ingespeeld. Ze spelen ook elke week vrijwel met dezelfde elf. Ik denk dat het een leuke wedstrijd wordt", aldus de oefenmeester van Genk.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Lokeren  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op RC Genk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Lokeren  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 230 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van RC Genk strijkt u 280 euro op.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent