Datum: 15/12/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Achter de Kazerne
Standard op zoek naar driepunter in Mechelen
Standard op zoek naar driepunter in Mechelen
Foto: © SC

Standard is na een zwakke competitiestart opgeschoven naar de vijfde plaats in de stand en de Luikenaars staan ineens vrij veilig op een play-off I plaats. Puntenverlies in Mechelen zou echter nefast zijn voor de Europese ambities.

De Luikenaars haalden vorige week uit tegen Charleroi en zullen ook deze week proberen te winnen in Mechelen. Malinwa van zijn kant lijkt dit seizoen niet veel meer te winnen of te verliezen te hebben. Toch zijn alle punten die de club kan meenemen, aardig meegenomen om dit seizoen zeker niet in degradatienood te belanden.

De zege thuis tegen Lokeren volgende week zal aan het vertrouwen van Mechelen wel een boost hebben gegeven, waardoor een nieuw stuntje  in eigen huis niet valt uit te sluiten. Destorme liep een blessure op aan de bil en zal niet meespelen, en ook Pandza, De Witte, Renard en Ruiz zijn buiten strijd.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij UNIBET op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 129euro bij een gok van 60 euro. Bij winst van Mechelen strijkt u 180 euro op.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent