Volg de match tussen Bergen en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Bergen: Cedric Berthelin, Peter Franquart, Daan Van Gijseghem, Pieterjan Monteyne, Mathieu Debisschop, Vuza Prince Nyoni, Flavien Le Postollec, Arnor Angeli , Aloys Nong, Jérémy Perbet, Mustapha Jarju.
KV Mechelen: Tomislav Pacovski, Sheldon Bateau, Steven De Petter, Anthony Van Loo, Antonio Ghomsi, Seth De Witte, Abdul-Yakinu Iddi, Maxime Biset, Alessandro Cordaro, Nicklas Pedersen , David Destorme.
1
En we zijn er aan begonnen in Bergen.
1
Scifo zit bij Bergen niet op de bank, hij heeft een wedstrijd schorsing en moet van de tribune toekijken.
6
Nong met de eerste kans van de wedstrijd, maar Pacovski kan ontzetten.
7
Aan de andere kant van het veld nu een kans voor Cardaro, maar hij besluit recht op Berthelin.
10

Goal
Doelpunt van Nicklas Pedersen (David Destorme)
De Petter zet voor van op rechts en Pedersen tikt binnen van in de kleine rechthoek. Achtste doelpunt van het seizoen voor de Deen.
13

Goal
Pedersen kopt binnen, zijn tweede doelpunt al van de avond.
15

Goal
Doelpunt van Abdul-Yakuni Iddi (Nicklas Pedersen)
Iddi profiteert van het zoveelste foutje achterin bij Bergen.
18

Goal
Doelpunt van Mustapha Jarju (Arnor Angeli)
Jarju kopt een vrije trap van Angeli binnen.
24
De storm is gaan liggen in Bergen. Mechelen houdt de bal goed bij en consolideert zo voorlopig de voorsprong makkelijk.
30

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Onbekend Onbekend)
Nu maakt Mechelen een fout in de verdediging. Perbet profiteert en scoort zijn 12e van het seizoen.
36
Vervangen Daan Van Gijseghem
Ingevallen Nicolas Timmermans

Van Gijseghem moet met een blessure het veld verlaten. Timmermans komt in zijn plaats.
37
Een vrije trap van Destorme gaat net naast. Ei zo na de 2-4.
40
Mechelen controleert terug het spel. De bezoekers willen met een voorsprong de rust in.
43
Mechelen tikt de bal rond, Bergen jaagt door. Perbet ligt op de loer, maar krijgt voorlopig geen kans om zijn tweede van de avond te maken.

Scheidsrechter
Rust
In een spektakelrijke eerste helft werd vijf keer gescoord. Mechelen wist 0-3 voor te komen dankzij drie fouten in de verdediging van Bergen, maar de thuisploeg knokte zich terug in de wedstrijd.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn er terug aan begonnen in Bergen. Hoeveel doelpunten komen er nog bij in de tweede helft?
47
Le Postollec kopt van dichtbij op Pacovski, die knap redt.
50
Bergen gaat voluit op zoek naar de gelijkmaker, maar komt niet meteen tot een echte uitgespeelde kans.
52
Berthelin tikt een schot van Destorme in corner.
55
Een schot van Jarju belandt in het pak.
58
 Gele kaart voor Maxime Biset
Biset trekt Perbet neer en krijgt de eerste kaart van de wedstrijd.
62
Vervangen Vuza Prince Nyoni
Ingevallen Thomas Chatelle

Nyoni kon niet overtuigen in zijn eerste wedstrijd bij Bergen. Hij wordt gewisseld voor Chatelle.
63
Een schot van op afstand van Le Postollec suist hoog over.