Datum: 19/01/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: King Power at Den Dreef
Live De Pauw in basis bij Lokeren
De Pauw in basis bij Lokeren
Foto: © SC

Leuven staat met 28 punten op de veilige plaatsen, maar wil aan Den Dreef nog eens de scalp van een 'grote' aan de gordel rijgen. En reken Lokeren maar bij de groten, want de jongens van Peter Maes staan op een verdiende derde plaats.

Leuven mist nog steeds Raymaekers en De Vriese met blessures. Bij Lokeren zijn Taravel en Fernandez geblesseerd en is Overmeire geschorst. Door de afwezigheid van Harbaoui zal Mokulu waarschijnlijk zijn kans krijgen in de spits.

Lokeren kan mits winst inlopen tot op één punt van de nummer twee, Zulte Waregem. Die hebben morgen de zware verplaatsing naar Anderlecht en voor de Waaslanders is dit misschien wel de kans om hun positie nog te verbeteren.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Lokeren is licht favoriet. Een gokje bij UNIBET op OHL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Als Leuven de drie punten thuishoudt, dan krijgt u bij UNIBET 260 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lokeren krijgt u 250 euro.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent