Volg de match tussen Beerschot AC en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Beerschot AC: Stijn Stijnen, Frédéric Brillant, Goran Galesic, Funso Ojo , Tomislaw Mikulic, Wim De Decker, Vuza Prince Nyoni, Stijn Wuytens, Hernan Losada, Alpaslan Öztürk, Elimane Coulibaly.
Zulte Waregem: Sammy Bossut, Davy De fauw, Steve Colpaert, Brian Hamalainen, Karel D'Haene, Jonathan Delaplace, Franck Berrier, Ólafur Skúlason, Mbaye Leye, Aleksandar Trajkovski, Jens Naessens.
Zulte Waregem versiert al onmiddellijk een hoekschop.
8
De wedstrijd bevindt zich nog in de studieronde met veel middenveldspel.
11
Galesic zet Bossut op een terugspeelbal onder druk, zodat de doelman buiten trapt.
14
Een eerste goede aanval van Beerschot die begon bij Ojo en via Wuytens naar Losada ging maar de aanvoerder kreeg de bal niet meer voor.
20
 Gele kaart voor Jonathan Delaplace
Terecht geel voor Delaplace na een fout op Losada.
22
Coulibaly kan met het hoofd bij een voorzet van Losada maar de kopbal gaat ver over. We zijn al blij dat we deze actie halfweg de eerste helft mogen noteren.
23
Na een goed begin van de bezoekers komt Beerschot nu wat meer opzetten.
23
Bijna stond het 1-0 maar Coulibaly werkt de bal na een hoekschop in het zijnet.
25
Mooie actie van Ozturk die de achterlijn haalt en strak voorzet maar Bossut let goed op en pakt.
28
Hoekschop voor Zulte Waregem nu maar ook aan de overkant levert die niets op.
31
 Gele kaart voor Funso Ojo

31
Hola! Bossut houdt zijn team overeind op een kopbal van heel dichtbij van Brillant. De goalie kan nog een reflex met één hand uit zijn mouw toveren.
38
Ozturk haalt opnieuw de achterlijn maar zijn voorzet bereikt weer net niet zijn bestemming.
42
De West-Vlamingen kunnen nu even op de helft van Beerschot voetballen. Nieuwe hoekschop.
45
Een strakke voorzet van Losada waait voorbij iedereen en gaat niet zoveel naast de kooi van Bossut.

Scheidsrechter
Rust
We kregen geen hoogstaande eerste helft voorgeschoteld. Beerschot was het dichtst bij een doelpunt maar rusten doen we met een 0-0 stand.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Beerschot trapt de tweede helft op gang.
47
De Ratten trekken onmiddellijk ten aanval, wat een corner oplevert.
47

Goal
Doelpunt van Wim De Decker (Tomislaw Mikulic)
De Decker kan de hoekschop uiteindelijk in doel werken, Beerschot opent de score.
52
 Gele kaart voor Steve Colpaert
Galesic zet zich door maar wordt dan richting doel gehaakt door Colpaert, die terecht geel krijgt.
56
Beerschot blijft, ook na de voorsprong, vooruit voetballen en beperkt zich niet tot het verdedigen van de voorsprong. Essevee vindt voorlopig geen oplossingen.
58
 Gele kaart voor Mbaye Leye
Geel voor Leye na een tackle op Galesic.
59
 Gele kaart voor Goran Galesic
Galesic hangt even aan het truitje van Berrier en gaat het boekje in.