Datum: 11/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Rukt Bergen verder op of pakt Lierse eerste winst?
Rukt Bergen verder op of pakt Lierse eerste winst?
Foto: © SC

Bergen kan in eigen huis een verlengstuk breien aan zijn uitstekende start. Daarvoor moet het vanavond wel Lierse kunnen opzij zetten. En de Pallieters kunnen de punten wel gebruiken.

Bergen begon met een ruime winst tegen Leuven en een gelijkspel tegen bekerwinnaar Lokeren aan de competitie. En deze week haalde het met Flavien Le Postolec nog een versterking bij en kon het Jérémy Sapina langer aan zich binden. De ploeg van Enzo Scifo zit dus in een positieve spiraal en dat wil de ex-international ook uitbuiten.

Lierse van zijn kant heeft de punten dan weer nodig om na drie speeldagen al niet in de kelder van het klassement terecht te komen. Wel werd er vorige week gelijkgespeeld tegen Standard, wat al een serieuze opsteker was. De eerste winst van het seizoen zou echter meer dan meegenomen zijn.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Bergen is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Bergen met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 157 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lierse strijkt u 560 euro op.

Meer nieuws