Datum: 18/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Lotto Park
Live Geen wijzigingen bij Anderlecht en Bergen
Geen wijzigingen bij Anderlecht en Bergen
Foto: © SC

Met Enzo Scifo komt er vanavond een coryfee in het Astridpark op bezoek. De coach maakte een goede start met Bergen en zoekt nu te verrassen tegen zijn ex-ploeg. Anderlecht lijkt echter een harde noot om te kraken.

Het vertrouwen bij paars-wit is immers vrij groot. John van den Brom kondigde gisteren al aan dat hij geen wissels doorvoert ten opzichte van de match tegen Cercle Brugge. Kouyate en Wasilewski blijven dus in het centrum van de verdediging staan en ook Tom De Sutter behoudt het vertrouwen. Enkel Olivier Deschacht (ribblessure) en Ronald Vargas (te vroeg) zijn onbeschikbaar.

En Bergen doet het met 5 op 9 ook niet onaardig. Wel is er ietwat onrust over Jérémy Perbet. Onder Scifo startte die nog niet en de trainer verwijt hem ook onprofessioneel gedrag. Hij gaf in de kranten ook al aan dat het geduld stilaan aan het opraken is. Beide teams wijzigen niet tegenover vorige week. Perbet zit dus nog steeds op de bank bij de Draken.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 125 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bergen strijkt u 1000 euro op.

Meer nieuws