Datum: 23/09/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Live Wie doet gouden zaak: Genk of Charleroi?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Wie doet gouden zaak: Genk of Charleroi?
Foto: © SC

Charleroi en Racing Genk sluiten de 8e speeldag in de Jupiler Pro League af. De Limburgers konden in 7 wedstrijden slechts 2 keer winnen. Straks zijn de 3 punten een must om de aansluiting met de top niet volledig te verliezen.

Het verschil tussen winst en verlies is in deze fase bijzonder groot. Met een overwinning komt Genk weer op een gedeelde derde plaats, bij een nederlaag zien de Limburgers Charleroi zelfs naderen tot op 1 punt. Winst is dus een must voor Genk dat in 7 wedstrijden al 5 keer gelijkspeelde.

Donderdag kende Genk alvast een droomstart in de groepsfase van de Europa League. Het won met ruime 3-0 cijfers tegen Videoton en speelde een prima partij. "Dit geeft een boost", vertelde Gorius na die wedstrijd. Benieuwd of dit vernieuwde vertrouwen volstaat om een nieuwe overwinning in de competitie te pakken. 

Trainer Mario Been gaf aan dat hij, ondanks het drukke programma, wellicht niets zal wijzigen aan zijn team. De oefenmeester benadrukte ook dat van onderschatting geen sprake zal zijn. Charleroi putte uit zijn voorbije 2 wedstrijden een mooie 4 op 6 en doet een gouden zaak bij winst. 

Bij de Karolo's zijn Leandro en Keita onbeschikbaar. De nieuwe voorzitter, Fabien Debecq, zal voor aanvang van de wedstrijd officieel worden voorgesteld. Genk moet het nog steeds stellen zonder Köteles, Anele en Joneleit. Hubert is opnieuw beschikbaar en neemt wellicht plaats op de bank.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Charleroi daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat RC Genk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 190 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Charleroi strijkt u 370 euro op.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent