Datum: 29/09/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Habibou in de basis tegen Lierse
Fabian Morren
| 0 reacties
Habibou in de basis tegen Lierse
Foto: © SC

Lierse heeft wat goed te maken na de bekerblamage bij Westerlo. De Pallieters gingen er roemloos onderuit en hebben voor eigen publiek wat recht te zetten tegen Zulte Waregem.

Lierse verloor nog maar één keer dit seizoen, maar won ook slechts één keer. De overige duels eindigden allemaal in een gelijkspel. Brengt Lierse daar straks verandering in? Zulte Waregem kondigt zich alvast aan als een taaie klant. De ploeg van Francky Dury verloor vorige week weliswaar van Anderlecht, maar blijft wel bovenaan meedraaien in het klassement.

Bij Lierse is de lijst van geblesseerden indrukwekkend. We sommen ze even op: Claasen, Davids, De Wree, Farag, Frans, Goris, Hazurov, Palirbk, Saidi, Swinkels en Vanherberghen. Bij Zulte Waregem bewees Habib Habibou in de beker tegen Coxyde weer helemaal fit te zijn. De kans is groot dat Dury hem beloont met een basisplaats op het Lisp.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Niemand is favoriet. Een gokje bij UNIBET  op beide teams zal u aardig wat opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Lierse met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 255 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Zulte Waregem strijkt u hetzelfde bedrag op.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent