Datum: 28/07/2013 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Lotto Park
Live Heel jonge bank bij Anderlecht, Lokeren met Vanaken
Heel jonge bank bij Anderlecht, Lokeren met Vanaken
Foto: © SC

Vanavond om 18u beginnen ook Anderlecht en Lokeren aan de competitie. Voor de landskampioen meteen een goede test om te zien waar het staat na de Supercup tegen Genk.

Anderlecht moet de geschorste Cheikhou Kouyate missen, maar John van den Brom maakte er geen geheim van dat de Congolees Chancel Mbemba straks in de basis zal staan. Voor de rest worden er geen vervangingen in vergelijking met de Supercup verwacht. Nieuwste aanwinst Milivojevic is immers nog niet speelgerechtigd.

Bij Lokeren is iedereen vastberaden om ook van het nieuwe seizoen het beste te maken. Nieuwkomers Vanaken en - vooral - ex-Anderlechtspeler Dennis Odoi zitten meteen in de selectie voor de match in het Astridpark. De laatste confrontatie in het Brusselse leverde een koude 3-0 nederlaag op voor de troepen van Peter Maes, die dus wel op revanche zal azen.

Bij de Waaslanders opvallend genoeg drie doelmannen in de wedstrijdkern, omdat Boubacar Copa wat onzeker is door een heupblessure. Als hij toch fit raakt, dan valt Lazic af en zit Verhulst op de bank. Peter Maes heeft misschien wel een verrassing in petto door Hans Vanaken te laten debuteren. Killian Overmeire is alvast verlost van zijn bilblessure en dus kan de kapitein spelen. 

Selectie Lokeren: ARRY BOUBACAR Copa, CORRYN Alexander, DE PAUW Nill, DUTRA Sergio Junior, FERNANDEZ BALUFO Walter, GALITSIOS Giorgos, HARBAOUI Hamdi, LAZIC Jugoslav, LEKO Ivan, MARIC Mijat, ODOI Dennis, OVERMEIRE Killian, PERSOONS Koen, REMACLE Jordan, SAGLIK Enes, SCHOLZ Alexander, TARAVEL Jérémy, TROMPET Jore, VANAKEN Hans, VERHULST Davino, DESPOTOVIC DJORDJE.

Kan Anderlecht het dit seizoen wel vanaf 11 meter?

Waag een gokje op bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 330 euro als Anderlecht uit een strafschop kan scoren. Zet je 60 euro in op het feit dat Anderlecht mist, krijg je slechts 66 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws