berBergen
cerCercle Brugge
Datum: 27/07/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stade Charles Tondreau
Kan Lorenzo Staelens meteen stunten?
Tamara Vereecken
| 0 reacties
Kan Lorenzo Staelens meteen stunten?
Foto: © SC

Cercle Brugge wordt ook dit jaar een plaats in de lagere regionen toegedicht. Bergen van zijn kant mikt op play-off I. Kan Lorenzo Staelens meteen voor een verrassing zorgen in Henegouwen?

Nadat de nieuwe competitie vrijdagavond van start ging komen zaterdagavond 10 ploegen aan de aftrap voor hun eerste wedstrijd in de JPL 2013-2014. Onder hen ook Bergen en Cercle Brugge.

Bergen miste vorig seizoen op een haar na POI maar deed het wel uitstekend in POII (ze werden tweede). De Draken zagen enkele sterkhouders vertrekken, ondermeer Perbet, Van Imschoot en Berthelin zochten andere oorden op. Mununga (ex-Beerschot) kwam erbij en Arbeitman bleef (niet langer uitgeleend maar nu vast in dienst bij Bergen).

Bij Cercle veranderde er heel wat. Deze spelers verlieten de Vereniging: Kevin Janssens, Bernt Evens, Anthony Portier, Francis Dickoh, Mitchell Braafhart, Wang Yang, Joaquin Boghossian, William Carvalho, Mushaga Bakenga en Joey Godee. Anderzijds werd er ook versterking gehaald: Thibaut Van Acker, Gael Etock, Junior Kabananga en Bart Buysse.

Cercle wil zo snel mogelijk afstand nemen van vorig seizoen, en zoals Lorenzo Staelens aangeeft op de website van de Vereniging geloven ze er 100% in: “We kunnen niet wachten om er aan te beginnen!”

Leuk detail: beide ploegen speelden in het begin van de voorbereiding al tegen mekaar, Bergen won toen met 0-3.

Wie pakt de eerste punten van het seizoen?
Waag een gokje op bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 108 euro als favoriet Bergen de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Cercle, dan kan je dat maar liefst 260 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws