Datum: 27/07/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Zulte Waregem pakt de drie punten
Zulte Waregem pakt de drie punten
Foto: © SC

"We willen winnen", gaf trainer Francky Dury van Zulte Waregem aan over de match in Lierse. Essevee doet dat met de verwachte elf namen. Verboom krijgt dus de voorkeur op Godeau, Berrier is geschorst. Kan Zulte Waregem winnen op Lierse? Volg het hier live mee ...

Zulte Waregem wil het nieuwe seizoen goed inzetten door de drie punten mee te nemen uit Lierse. Een overwinning kan voor vertrouwen zorgen met het oog op de wedstrijd tegen PSV en vooral de flow terugbrengen die ook vorig seizoen Essevee lange tijd deed meedraaien voor het allerhoogste. Toch wil coach Francky Dury niet gezegd hebben dat winnen een verplichting is: "We willen winnen, net zoals we vorig jaar altijd wilden winnen. Over moeten wil ik niet spreken."

Maar ook Lierse wil - onder nieuwbakken trainer Stanley Menzo - het seizoen goed inzetten, als het even kan met een thuisoverwinning. Er zitten veel nieuwe namen in de ploeg en het is de vraag of zij meteen kunnen tonen dat Lierse op meer kan mikken dan een strijd tegen het behoud. De club kan niet rekenen op Ahmed Yasser, die geblesseerd is aan de knie. Berezovsky is nog niet speelgerechtigd. Aan de selectie wordt vanavond nog een belofte toegevoegd.

Selectie Lierse: Bourabia, Corstjens, De Jonghe, Farag, Farssi, Ghaly, Goris, Hazurov, Jääger, Lambot, Losada, Menga, Pauwels, Saïdi, Swinkels, Vercauteren, Verheyen, Wils.

Bij Zulte Waregem nog geen Julien Toudic. De nieuwste aanwinst zit nog niet in de selectie. Dat geldt ook voor beloften Stevens, Bongonda en De Rock. Franck Berrier zal er ook niet bij zijn, hij zit een schorsing uit van vorig seizoen. Toen pakte hij zijn vijfde gele kaart op het veld van Anderlecht.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Colpaert, Verboom, Habibou, Hazard, Leye, Lendric, Trajkovski, N'Diaye, Naessens, Vandenbroucke, Skulason, Conté, Duplus, Godeau, Bruzzese, Hinostroza, D'Haene, Crimi.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Waag een gokje op bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 129 euro als Zulte Waregem de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Lierse, dan kan je dat maar liefst 199 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws