lokSporting Lokeren
kvoKV Oostende
Datum: 30/08/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Daknam
Live Lokeren breekt de ban
Lokeren breekt de ban
Foto: © SC

Sporting Lokeren krijgt de eer 'het nieuwe Oostende' als eerste over de vloer te krijgen. De kustjongens hebben sinds vorige week een transformatie ondergaan en de troepen van Peter Maes zullen best op hun hoede zijn.

Lokeren moet het nog steeds doen zonder Jeremy Taravel. De verdediger revalideert verder en zijn plaats in het hart van de verdediging zal waarschijnlijk weer ingenomen worden door Scholz. Ook voor Trompet en Corryn komt de wedstrijd waarschijnlijk te vroeg.

De Waaslanders verloren vorige week een eerste keer en willen dat tegen Oostende rechtzetten. Na de machtsgreep van Marc Coucke is er echter het één en ander veranderd bij de kustploeg. Met Canesin, Lukaku en Wilmet is er heel wat kwaliteit bijgekomen. Benieuwd of ze alledrie ook onmiddellijk aan de aftrap zullen staan.

Vooral voor Depoitre zal het een opluchting zijn dat er gegarandeerd flankvoorzetten zullen komen en dat er achter hem met Canesin een creatieve oplossing gevonden is. Zal dat vanavond al renderen? We zullen zien.

Wie pakt de overwinning op Daknam?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 86,4 euro op bij winst van Lokeren. Denk je dat Oostende de punten pakt? In dat geval levert dezelfde gok je al 390 euro op. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws