Stadion: Regenboogstadion

Herbeleef Zulte Waregem - KRC Genk (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Zulte Waregem en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Thorgan speelt, de middenvelder die op weg lijkt naar Anderlecht blijft in de basis staan. Verder start ook bekerheld Theo Bongonda. Bij Genk een hoop geblesseerden. Cissé en Gerkens starten.
1
Zulte Waregem - Racing Genk: 0-0
1
Thorgan Hazard liep zopas met de kapiteinsband het veld op. Davy De fauw is immers geblesseerd.
5
Skulason en N'Diaye gaan beiden voor de bal, maar daardoor kan Vossen ermee aan de haal. Zijn knal wordt afgeblokt.
7
Duplus brengt Bossut in de problemen met een terugspeelbal, maar Colpaert kan even later de aanval afbreken.
10
Eerste kans voor de thuisploeg, Hazard knalt de bal op Köteles.
11
De opkomst uit Genk stelt niet veel voor. We schatten één bus.
14
Grote kans voor Bongonda, maar een verdediger van Genk kan nog in hoekschop werken.
15
De supporters van Genk zijn aangekomen. Ze vragen zich op spandoeken af waar hun Genk is.
16
Cissé probeert het met een knal, maar Bossut staat pal.
20
Opschudding in de zestien van Genk, heel Zulte Waregem wil handspel, maar Verbist gaat er niet op in.
26
Hyland jast een bal ver over.
26
Nu komen Mboyo en Cissé opduiken voor Bossut, maar D'Haene staat goed in de weg en kan de bal blokkeren.
27
Camus probeert het van een heel eind, maar de bal gaat ver naast.
29
Bongonda onderschept bijna een pas vlak voor de neus van Hyland, maar hij controleert de bal buiten.
31
Sylla moet naar de kant voor verzorging. Caceres warmt zich intussen al op.
34
Hazard zet zich door tot in de zestien, maar kan niet besluiten.
37
Hazard kapt zich voorbij Koulibaly en gaat neer. Verbist ziet er geen strafschop in. Bij Anderlecht werd het misschien wel gefloten.
38
Cissé knalt van ver, maar de bal komt niet in de buurt van de goal.
40
Camus knalt een vrije trap in de muur, tekenend voor deze match.
41
Gerkens begaat handspel en breekt zo een aanval af. De middenvelder ontsnapt aan geel.
45
Een reeks corners van Hazard levert niets op, deze draak sleept zich naar een 0-0 ruststand.
45+1
We hadden dat nog maar net gezegd, of een schot van Sylla wordt afgeblokt.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
47
Geen wijzigingen aan de rust, dezelfde 22 mogen het in de tweede helft iets beter proberen doen.
50
Bongonda zorgt voor de eerste opwinding in de tweede helft, hij gaat de lijn af, maar ziet zijn voorzet in hoekschop gewerkt.
53
Bongonda en Kara gaan neer in de zestien, maar het is de winger van Essevee die de fout maakt.
55
Cissé haalt een diepe bal nog en kan voorzetten. Zulte Waregem werkt weg.
55
Grote kans voor Genk! Koulibaly snoept Duplus de bal af en kan Vossen aanspelen. De trap van de spits gaat over.
56

Goal
Doelpunt van Ólafur Skúlason (Onbekend Onbekend)
Goal voor Zulte Waregem!! Skulason raapt een kopbal van Hamalainen op en knalt de bal van buiten de zestien precies in het hoekje.
60
Genk krijgt een fout mee, maar Zulte Waregem protesteert hevig.

67
Skulason baant zich een weg tussen de verdedigers van Genk, maar zijn teruglegger komt er niet helemaal uit.
68
Colpaert probeert een corner van Hazard met een halve omhaal op doel te verlengen. De knal spat uiteen op de lat. Mooi geprobeerd.
69
Caceres zet zich door op rechts, maar zijn voorzet wordt in hoekschop gewerkt.
70
Prachtige aanval van de thuisploeg, Caceres brengt tot bij Hazard. De jongere broer van Eden speelt Conte vrij, maar diens poging gaat net naast de verkeerde kant van de paal.
73
Grote kans voor Genk! Monrose komt alleen voor doel, maar mist zijn controle waardoor Bossut in zijn voeten kan duiken.
73
 Gele kaart voor Frédéric Duplus

74
Opnieuw een grote mogelijkheid voor Genk! Camus omspeelt de doelman, maar Verboom kan nog redding brengen. Hij doet zich wel lelijk pijn aan de paal.
76
Het wordt heet aan het doel van Bossut. Kumordzi gaat door, maar wordt door de doelman van Zulte Waregem naar buiten gedreven.