cluClub Brugge
gntKAA Gent
Datum: 25/08/2013 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Jan Breydel
Live 1-1 in Brugge, wie haalt het?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
1-1 in Brugge, wie haalt het?
Foto: © SC

Deze namiddag staat in Brugge opnieuw de Slag om Vlaanderen op het programma. Club Brugge ontvangt thuis AA Gent dat in de tweede topper buitenshuis beter zal willen doen dan tegen Anderlecht. Lepoint krijgt alvast een basisplaats.

Bij AA Gent is Yaya Soumahoro alvast opnieuw fit. Het ontbreken van de snelle flankspeler zorgde de laatste weken voor problemen bij de Buffalo's. Ook David Hubert en Renato Neto sukkelden met blessures aan de enkel. Bij Hubert zorgde dat euvel er vorige week voor dat hij de wedstrijd van in de tribune moest volgen.

Coach Fernandez hoopt alvast op een betere prestatie dan tegen Anderlecht. Daar ging AA Gent met de billen bloot. De coach wil naar eigen zeggen tegen Club bewijzen dat Gent een outsider is voor de titel.

Club Brugge recupereert alvast Vadis Odjidja na een lange afwezigheid. Hoeveel minuten de sterke middenvelder al aankan is nog niet geweten. Engels en Fourlanos belandden deze week ook in de ziekenboeg. Daarin zitten ook nog steeds Blondel, Vazquez, Larsen en Meunier.

Vorig seizoen eindigde de clash tussen de twee Spaanse trainers op een scoreloos gelijkspel. Nu de twee ploegen ook hun topschutter verloren lijkt het opnieuw een gesloten bedoening te gaan worden.

Selectie Club Brugge: Vladan Kujovic, Mathew Ryan, Tom Høgli, Oscar Duarte, Brandon Mechele, Elton Monteiro, Timmy Simons, Vadis Odjidja, Enock Adu, Jesper Jørgensen, Birger Verstraete, Lior Refaelov, Shangyuan Wang, Maxime Lestienne, Eidur Gudjohnsen, Tom De Sutter, Tuur Dierckx en Boli Bolingoli.

Club favoriet

Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 117 euro als favoriet Club Brugge de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van AA Gent, dan kan je dat 216 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws