Volg de match tussen Anderlecht en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Goal
Doelpunt van Aleksandar Mitrovic (Matías Suarez)
Mitrovic vindt al na twee minuten het doel.
2
Mitrovic scoort dus al na twee minuten. N'Sakala weet Suarez aan te spelen en die laatste vindt de vrijstaande Mitrovic die koelbloedig afwerkt.
11
 Gele kaart voor Seth De Witte

16
Kljestan schiet net naast. Anderlecht heeft voorlopig weinig problemen met KV Mechelen.
18

Goal
Doelpunt van Sacha Kljestan (Onbekend Onbekend)

18

Goal
Doelpunt van Sacha Kljestan

23
Schotje Bruno, maar naast het doel van Biebauw.
25
Gillet stuurt Bruno in het hoekje, maar Ghomsi kan terugspelen naar zijn doelman.
29
 Gele kaart voor Luka Milivojevic

32
Bruno zet zich heel mooi vrij op rechts, maar verslikt zich daarna in de bal tot drie-vier keer toe. Toch nog een corner, maar dit had de 3-0 moeten zijn.
33
Kljestan alleen vrij aan de tweede paal, maar hij kan de corner niet goed genoeg controleren om af te vuren.
36
Kljestan tikt tot bij Acheampong, maar Biebauw kan zijn inzet in corner knuffelen.
38

Goal
Doelpunt van Aleksandar Mitrovic (Onbekend Onbekend)

38

Goal

41

Goal
Doelpunt van Matías Suarez (Frank Opoku Acheampong)
Acheampong op snelheid door op links. Hij legt breed op Suarez, die sierlijk simpel de winkelhaak vindt. 4-0, wordt het een massacre?
45
Geen extra tijd, meteen affluiten straks. Het is ook niet dat het nog hoeft, zo vlak voor de rust de match nog wat langer maken.
45+1
Vrije trap over, vermoedelijk rusten geblazen.

Scheidsrechter
Rust
Anderlecht - KV Mechelen: 4-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn er terug aan begonnen in het Astridpark.
46
Vervangen Anthony Van Loo
Ingevallen Jerry Vandam

48
Een eerste kansje voor Anderlecht na de pauze. Acheampong in stelling na een magistrale hak, maar hij vindt het zijnet.
50
Anderlecht gaat op zijn elan door. Het combineert vlot, maar KV Mechelen komt echt wel zwakjes voor de dag.
55
Anderlecht speelt een echte 4-4-2. Is dit de nieuwe speelstijl voor de komende weken?
56
Mechelen probeert wat op te zetten, maar het blijft heel schuchter.
60
De wedstrijd bloedt een beetje dood, want eigenlijk is de match al meer dan een halfuur gespeeld en KV ziet er niet naar uit dat het nog een vuist kan maken.
65
Rits mist de kans op een eerredder. Kaminski komt goed uit.
65
Vervangen Luka Milivojevic
Ingevallen Demy De Zeeuw

69
Mitrovic stuit voor de 5-0 op Biebauw. Perfecte voorzet van Bruno wel.