Datum: 19/10/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Luminus Arena
Komt Racing Genk de top-zes binnen?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Komt Racing Genk de top-zes binnen?
Foto: © photonews

Racing Genk zit in zwaar weer. De Limburgers staan momenteel op de tiende plaats en het rommelt bij de Genkies. De supporters zijn ontevreden en spelers als Okriashvili maakten het al te bont. Vanavond kunnen ze wel de top-zes in duiken.

Dan moet er wel gewonnen worden van seizoensrevelatie Westerlo. Een thuiszege is nodig om de supportersschare opnieuw wat milder te stellen. Na de bekeruitschakeling leeft men er op voet van oorlog met het clubbestuur.

McLeish kan niet rekenen op De Ceulaer, Hamalainen en Kumordzi wegens blessures. Voor Steeven Joseph-Monrose is er beter nieuws, hij kan bijna terug aan voetballen denken, maar zit nog niet in de kern.

Selectie Genk: Bizot, Kara, Tshimanga, Hyland, Gorius, Kagé, Anele, Cavric, Buffel, Milinkovic, Cisse, Koteles, Kabasele, Jackers, Schrijvers, Gerkens, Walsh, Castagne en Mboyo.

Bij Westerlo zitten ze in de zevende hemel. De Parel van de Kempen staat op een mooie vijfde plaats en kan bij winst naar plek twee in de rangschikking springen. Het moet het wel nog steeds zonder topschutter Gounongbe stellen. Ook Cordier, Schouterden en Sno zijn nog onbeschikbaar. Schuermans is geschorst.

Selectie Westerlo: Apau, Koffi, Maertens, Godeau, Geudens, Lecomte, Annys, MacDonald, Aoulad, Dorda, Verschueren, Diallo, Rommens, Ruyssen, Molenberghs, Cools, Gielen en Van Langendonck.

Stunt Westerlo opnieuw?

De troepen van Van Wijk doen het erg goed. Bij een zege van Westerlo kan een goeie gok van zestig euro bij Unibet maar liefst 276 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws