Datum: 18/10/2014 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Achter de Kazerne
Doet Malinwa thuisreputatie eer aan tegen Anderlecht?
Doet Malinwa thuisreputatie eer aan tegen Anderlecht?
Foto: © SC

KV Mechelen probeert vandaag in de vooravond al zijn thuisreputatie alle eer aan te doen tegen landskampioen Anderlecht. De fiere leider verloor nog niet, maar voor alles is er een eerste keer denken ze bij Malinwa.

"We kunnen terug spreken van een thuisreputatie. De mentaliteit in de ploeg is gewijzigd", aldus een trotse voorzitter. Voor het interlandreces werd het eerste punt op verplaatsing gepakt, maar het is toch vooral thuis te doen voor KV Mechelen dit seizoen.

Tegen Racing Genk en Club Brugge werd al ondermeer gewonnen, gaat nu ook landskampioen Anderlecht voor de bijl? Het zou de poort richting play-off 1 op een serieuze kier kunnen zetten Achter de Kazerne.

Anderlecht wil dan weer simpelweg doorstomen in de competitie en zo vertrouwen tanken richting clash met Arsenal. Als er Europees nog echt wil meegespeeld worden, moet daar iets geraapt worden. 

Maar eerst de altijd lastige trip naar Mechelen tot een goed einde brengen. Dat moet Hasi doen zonder Bram Nuytinck, waardoor hij toch moet gaan puzzelen achterin.

Zorgt Malinwa voor een verrassing? 

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al een leuke 164 euro op. Denk je eerder dat we morgenavond op een gelijkspel afstevenen? Dan mag je 204 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws