Datum: 23/11/2014 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Luminus Arena
Genk zint op revanche tegen KV Mechelen
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Genk zint op revanche tegen KV Mechelen
Foto: © Photonews

Op speeldag 1 ging Racing Genk onmiddellijk met de billen bloot Achter de Kazerne. Vanavond zinnen de Limburgers op revanche tegen KV Mechelen.

  • Ferrera ontslagen na heenmatch
  • KV Mechelen kan top zes naderen
  • Pak geblesseerden en geschorsten

De nederlaag op Mechelen zorgde al meteen voor crisis in Limburg en Emilio Ferrera werd onmiddellijk op de keien gezet. Reken maar dat de Genkies erop gebrand zijn die zware 3-0 uit de heenronde met een overwinning uit te wissen.

Het verschil tussen een overwinning en een nederlaag is enorm dit seizoen. Als KV Mechelen wint, komt het op gelijke hoogte met Racing Genk. De blauwhemden moeten op hun beurt knokken voor een plaats in de top zes.

Veel afwezigen bij beide teams

Genk-coach McLeish mist heel wat pionnen, vooral in de defensie waar Kara geschorst is. Daardoor komen Castagne en Walsh aan de aftrap. Monrose en Okriashvili werdn opgenomen in de kern, maar zij starten op de bank.

Ook bij KV Mechelen heel wat afwezigen. De Petter, Cisse en Naessens liggen in de lappenmand. Kosanovic en Van Damme zijn geschorst.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 120 euro als favoriet RC Genk de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van KV Mechelen, dan kan je dat maar liefst 210 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws