Datum: 13/12/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Jan Breydel
Cercle met mes op de keel op zoek naar zege
Cercle met mes op de keel op zoek naar zege
Foto: © photonews

Het wordt stilaan nu of nooit voor Cercle Brugge. Voor de winterstop moeten echt punten gepakt worden, tegen Moeskroen krijgt het een eerste kans om nog eens een driepunter binnen te rijven.

Voor Cercle Brugge is het stilaan van moeten. Dat beseft ook coach Vidarsson: "We gaan vol voor de drie punten tegen Moeskroen", klinkt het. Dat moet het wel doen zonder Ismaïla N’Diaye, Stef Wils, Sam Valcke en Jilke De Coninck - allen nog geblesseerd.

"Ik kan natuurlijk blijven zeggen dat we goed trainen en dat het spel beter is, maar als we dat niet in punten kunnen verzilveren, zijn we er niets mee."

Hét ideale moment?

Het is misschien ook het ideale moment om Moeskroen te bekampen, want ook zij zijn absoluut niet op volle sterkte. Monteyne en Langil zijn namelijk geschorst. Bovendien heeft RMP door de gekwetsten De Vlamynck en Dhoest toch enigszins een keepersprobleem.

Wie pakt de punten?

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 132 euro als De Vereniging de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van RMP, dan kan je dat maar liefst 144 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws