kvmKV Mechelen
gntKAA Gent
Datum: 12/12/2014 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Achter de Kazerne
Gent gaat op zoek naar tweede plek Achter de Kazerne
Gent gaat op zoek naar tweede plek Achter de Kazerne
Foto: © Photonews

Vanavond krijgt AA Gent Achter de Kazerne een unieke mogelijkheid om voorlopig over Kortrijk en Anderlecht naar de tweede plek te jumpen. Dan moet het wel afrekenen met reuzendoder Malinwa.

KV Mechelen heeft een thuisreputatie opgebouwd in het begin van het seizoen. Het klopte al Racing Genk en Club Brugge overtuigend en de 1-1 tegen Anderlecht was vooral een gestolen puntje van de landskampioen.

Ook tegen de Buffalo's willen ze dus uitpakken met een nieuwe stunt. Dat mag wel eens, want het publiek morde na de nederlaag in Kortrijk en dus wil Malinwa het spelpeil opvijzelen. 

Seth De Witte zal er bij zijn: het beroep van zijn schorsing komt pas vandaag voor en gaat dan pas volgende week in bij schorsing. De Petter wordt nog gespaard bij Malinwa.

Bij Gent wel een uitgebreide ziekenboeg: Pedersen, Dejaegere, Kums, Soumahoro, Oussalah, ... zijn er allen nog niet bij. En toch: de Buffalo's willen de scalp van Mechelen nemen en zo terug helemaal naar de top van de rangschikking kijken.

Wie denkt u dat het gaat halen? 60 euro op Malinwa levert 174 euro op, bij een gokje op een gelijkspel ben je al gauw 201 euro rijker.

Meer nieuws