Datum: 26/12/2014 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Lotto Park
Anderlecht en Westerlo beiden met noodploeg ten strijde
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Anderlecht en Westerlo beiden met noodploeg ten strijde
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht sluit het kalenderjaar vanavond af met een wedstrijd tegen KVC Westerlo. En het wordt een speciale partij: Besnik Hasi en Dennis van Wijk moeten beiden serieus sleutelen aan hun elftal.

Vooral Besnik Hasi mag vanavond bewijzen dat hij in staat is om een veredeld B-elftal op poten te zetten. Steven Defour, Chancel Mbemba en Leander Dendoncker zijn geschorst. Anthony Vanden Borre vult de overvolle lappenmand.

Maar dat is niet alles. Franck Acheampong en Fabrice N'Sakala sukkelen met kwaaltjes en zijn twijfelachtig. "Toch wil ik 2014 eindigen met negen op negen", is de ambitie van Hasi niet alleen logisch, maar ook duidelijk.

Ook Dennis van Wijk heeft genoeg zorgen aan het hoofd. Frédéric Gounongbe is opnieuw fit, maar is er niet bij door ziekte. Kenneth Schuermans is ook nog steeds niet beschikbaar, maar Birger Maertens is net op tijd terug om die leemte op te vangen.

De Kemphanen hielden paars-wit in de heenronde op een 2-2-gelijkspel. Westerlo kan wel nog enkele punten gebruiken om de kloof met de rode streep uit te breiden. 

Krijgen we gewoon een paars-witte winst? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET 72 euro op. Denk je eerder dat Westerlo komt feesten in het Astridpark. Dan mag je maar liefst 780 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws