kvmKV Mechelen
moeMoeskroen
Datum: 26/12/2014 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Achter de Kazerne
Kan KV Mechelen 2014 afsluiten boven RMP?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Kan KV Mechelen 2014 afsluiten boven RMP?
Foto: © Photonews

KV Mechelen hoopt 2014 vanmiddag met een positieve noot af te sluiten. De Antwerpenaren krijgen het bezoek van Royal Mouscron Péruwelz en willen het jaar absoluut boven de promovendus afsluiten.

KV Mechelen en Royal Mouscron Péruwelz lossen elkaar in de stand van geen meter. Les Hurlus tellen momenteel een puntje voorsprong op de Maneblussers, maar die situatie kan vanavond al omgedraaid zijn.

Malinwa hoopt dat de contractverlenging van Dalibor Veselinovic de aanvaller kan inspireren tot doelpunten. En dan is er natuurlijk ook nog Jens Naessens die voor de doelpunten kan zorgen.

Royal Mouscron Péruwelz was in de heenronde lange tijd op weg naar een overwinning tegen KV Mechelen, maar de Henegouwers kregen in de slotfase het deksel op de neus. 

Les Hurlus willen maar wat graag winnen Achter De Kazerne. Ook de lappenmand lijkt stilaan leeg te lopen. Behalve de doelmannen zorgt enkel Julian Michel nog voor een hardwerkende medische staff.

Kan RMP winnen bij KVM? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al snel 252 euro op. Denk je eerder dat we net zoals in de heenronde op een 1-1-gelijkspel afstevenen. Dan mag je maar liefst 420 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws