Datum: 17/01/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Le Canonnier
Hoe verteren Moeskroen en Gent de winterstop?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Hoe verteren Moeskroen en Gent de winterstop?
Foto: © Photonews

Op Le Canonnier staat vanavond de confrontatie tussen het vernieuwde Royal Mouscron Péruwelz en een eveneens geüpdatet AA Gent. Mouscron moet naar onderen kijken, Gent lonkt naar boven.

Het belooft een interessante match te worden op Le Canonnier. Bij de thuisploeg kreeg Fernando Da Cruz te horen dat hij, in principe, aanblijft tot het eind van het seizoen. Onder hem hopen de weinige Belgen in de kern op meer speelgelegenheid. 

Zo zal Birger Verstraete wellicht aan de aftrap verschijnen. Bij Chihab kwam hij nooit echt in het verhaal voor. Mouscron-Péruwelz zit wel met een paar belangrijke geblesseerden. Zo moet het doelmannen De Vlamynck en Dhoest missen en is ook draaischijf Michel out.

Selectie Mouscron-Péruwelz: Cros, Boli, Mezague, Delacourt, Monteyne, Verstraete, Vandendriessche, Dingomé, Badri, Turcan, Langil, Adrien, Jeanvier, Kocur, Pennacchio, Contout, Gano, Jakolis. 

Bij Gent is het afwachten hoe iedereen de zware stage verteerd heeft. De drie nieuwkomers zitten meteen in de selectie, al verwachten we derde doelman Siskovski niet meteen in actie. Haris Hajradinovic en Moses Simon kunnen wel hopen op een invalbeurt om al eens te proeven van het Belgisch voetbal.

Bij AA Gent haalde Zolotic de selectie niet. Ook Lepoint is er niet bij. Voor Kums en Pedersen komt de match iets te vroeg en Danijel Milicevic heeft nog te veel last van een wonde aan de binnenkant van zijn voet.

Selectie Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Belhocine, Pollet, Depoitre, Neto, Raman, Saief, Van Der Bruggen, Hajradinovic, Dejaegere, Siskovski, Asare, Locigno, Nielsen, Soumahoro, Vandenbussche, Simon, Foket en Gershon.

Wie haalt het in Henegouwen?

AA Gent is favoriet bij Unibet. Bij een zege van de Buffalo's kan een inzet van 60 euro 111 euro opleveren. Bovendien krijg je die zestig euro via deze link gratis!

Meer nieuws