wesWesterlo
staStandard
Datum: 18/01/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Het Kuipje
Wat kan Harm in zijn eerste match?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Wat kan Harm in zijn eerste match?
Foto: © Photonews

Westerlo kijkt in de vooravond Standard in de ogen in het eigen Kuipje. Meteen een mooi debuut dus voor nieuwe hoofdcoach Harm Van Veldhoven. Hij moet Westerlo uit de degradatiezone proberen houden.

Westerlo zag Cercle Brugge gisteren immers terug op gelijke hoogte komen en heeft de punten hard nodig. De Parel van de Kempen haalde in de wedstrijden vlak voor de winterstop een erg magere drie op zevenentwintig, het kostte de kop van Dennis Van Wijk.

Alle ogen zijn nu gericht op Harm Van Veldhoven en wat hij met deze groep kan klaarspelen. Westerlo begon sterk aan het seizoen, maar de laatste weken kwam het er niet uit. McDonald en Aoulad zijn nog geblesseerd, Gounongbe is twijfelachtig.

Selectie Westerlo: Cordier, Apau, Koffi, Maertens, Geudens, Lecomte, Annys, Gounongbe, Dorda, Mustoe, Schuermans, Schouterden, Verschueren, Diallo, Rommens, Ruyssen, Molenberghs, Cools, Sipovic, Gielen, Van Langendonck, Rausin.

Bij Standard is het een heel ander verhaal. Na een zes op zes vlak voor de winterstop keerde de rust een heel klein beetje terug in de Vurige Stede. De Rouches staan momenteel net binnen play-off 1, maar zullen die plek wat steviger in handen willen nemen.

Bij Standard was er sprake dat Ciman weg wil, maar de verdediger zit gewoon in de kern. Eyong Enoh is nog steeds geschorst. Van Damme, Mujangi Bia en Stam zijn niet fit genoeg. Ook Mpoku zit niet in de selectie.

Selectie Standard: Thuram, Pirard, Andrade, Arslanagic, Ciman, Dussaut, Milec, Teixeira, Ajdarevic, De Sart, Faty, Jaadi, Lumanza, Trebel, Ono, Louis, Vinicius, De Camargo.  

Meer nieuws