chaCharleroi
gnkKRC Genk
1-0
Datum: 31/01/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Genk strijdt op Mambourg voor play-off 1-plek
Genk strijdt op Mambourg voor play-off 1-plek
Foto: © photonews

Charleroi en Racing Genk zijn echte concurrenten van elkaar voor play-off 1. Genk heeft momenteel één puntje voorsprong en kan die kloof vanavond uitbreiden, maar op Mambourg kan het soms ook spoken.

Charleroi kan nog steeds niet rekenen op Neeskens Kebano die op de Africa Cup zit. En Geraerts en Ndongala liggen in de lappenmand. Diandy en Saglik krijgen dus weer een basisplaats en vooraan wordt er gerekend op een begenadigde dag van Fauré, die dit seizoen warm en koud blaast.

Genk moet het dan weer doen zonder Ilombé Mboyo, de spits is langer out dan verwacht. De Ceulaer en Schrijvers moeten vooraan opboksen tegen de stevige verdediging van de Carolo's. 

De match is reeds om 18u en Genk kan concurrenten Standard en Kortrijk bij winst onder druk zetten door op te klimmen naar de vierde plaats. 

Zet Genk zich stevig in play-off 1? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een mooie 168 euro op. Denk je dat Schrijvers de weg naar doel vindt, dan krijg je zelfs negen maal je inzet terug. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws