Datum: 07/02/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Gent met druk, Westerlo zonder
Gent met druk, Westerlo zonder
Foto: © Photonews

AA Gent doet er best aan om de drie punten in eigen huis te houden tegen Westerlo als ze play-off 1 willen spelen. De Kempenzonen zijn dan weer opgeklommen naar veiligere regionen en kunnen vrijwel zonder druk voetballen.

AA Gent zal moeten bekomen van de opdoffer die het kreeg van Anderlecht in de Beker. Tijdens de rust van die wedstrijd liet Hein Vanhaezebrouck duidelijk weten dat hij niet tevreden was. Benieuwd of zijn spelers het hebben opgepikt.

Kums is terug

De trainer van de Buffalo's kan nog steeds geen beroep doen op Benito Raman, Puljic en Oussalah. Veel veranderingen hoeven er dus niet verwacht te worden, al zou Milicevic wel aanspraak maken op een basisplaats. En met de terugkeer van Kums heeft Vanhaezebrouck zijn patron weer op het veld.

Westerlo heeft onder Van Veldhoven een fameuze stap gezet en met acht punten voorsprong op de voorlaatste kan er nog weinig gebeuren. Zonder druk voetballen dus. Annys zal weer op de '10' staan en de spits moet Diagne het zien te rooien door de blessures van Gounongbe en MacDonald.

Kan Westerlo Gent een hak zetten? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al 540 euro op. Denk je dat de partij een gelijkspel zal opleveren? Dan mag je maar liefst 285 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig. 

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent