gnkKRC Genk
wbeSK Beveren
Datum: 08/02/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Luminus Arena
RC Genk en Waasland-Beveren met het mes op de keel
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
RC Genk en Waasland-Beveren met het mes op de keel
Foto: © photonews

Vanavond staan met Racing Genk en Waasland-Beveren twee teams tegenover elkaar die élk punt nodig hebben. Slagen de troepen van Brepoels erin om, net als Oostende, een punt mee te graaien uit de Cristal Arena of staat Genk op?

Racing Genk bleef achter met 1 op 6 tegen Charleroi en Oostende en tuimelde uit de top zes. "We hebben in het verleden al moeilijke momenten gekend, maar we hebben ook al vele goede dingen getoond sinds ik hier ben. Het gaat erom hoe snel je weer opstaat", aldus coach McLeish.

De Limburgers moeten vanavond opstaan want nieuw puntenverlies tegen de voorlaatste uit de rangschikking zou het behalen van play-off 1 wel héél erg moeilijk maken. Vooral scoren is een probleem bij Genk. "Ik kan de ballen er toch niet zelf in trappen", grapt McLeish.

Ook voor Waasland-Beveren is elk punt van goudwaarde om die verdomde play-off 3 te ontlopen. Met een overwinning klimmen de Waaslanders alvast over Moeskroen in de stand, dat zou een geweldige opsteker zijn.

Brepoels zet Coosemans, die zijn transfer na dit seizoen op zak heeft, op de bank. Cale is geschorst, Vermeulen en Bojovic geblesseerd. Bij Racing Genk zijn Mboyo, Kumordzi, Hamalainen en Tshimanga onbeschikbaar.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 390 euro als Waasland-Beveren wint
  • 90 euro als KRC Genk wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws