chaCharleroi
gntKAA Gent
Datum: 15/02/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Gehavend Gent kan Charleroi uit koers slaan
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Gehavend Gent kan Charleroi uit koers slaan
Foto: © SC

AA Gent staat voor een zware klus. In het Zwarte Land komt het met Charleroi een kandidaat voor play-off 1 tegen. Bovendien komen de Buffalo's gehavend aan de aftrap.

Brecht Dejaegere en Laurent Depoitre zijn er wegens blessures niet bij. Toch de twee mannen in vorm bij de Gentenaars. Ook Renato Neto moet de wedstrijd missen, hij is geschorst. Soumahoro is niet geselecteerd, maar traint wel mee. Vanhaezebrouck is niet te spreken over de ingesteldheid van zijn winger.

Na de mindere prestatie tegen Anderlecht in de Beker wil Gent aanknopen met de goeie vorm van de competitie. Al vijf keer op rij scoorde Gent drie goals of meer. Afwachten wat het wordt zonder Gouden Stier Depoitre en aangever Dejaegere.

Selectie Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Belhocine, Zolotic, Pollet, Raman, Poletanovic, Kums, Saief, Van Der Bruggen, Hajradinovic, Siskovski, Nielsen, Asare, Vandenbussche, Simon, Pedersen, Foket, Gershon en Milicevic.

Bij de Carolo's verheugen ze zich al weken op de terugkeer van Neeskens Kebano. De draaischijf van Charleroi speelde een lange Afrika Cup. De troepen van Mazzu hopen, met recht en reden, nog op een plek in de top-zes.

Selectie Charleroi: Baume - Coulibaly - Dewaest - Diandy - Fauré - Marcq - Galvez Lopez - Leemans - Kitambala - Marinos - Martos - Mata - Penneteau - Saglik - Tainmont - Willems - François - Mandanda - Kebano - Ndongala.

Wat kan Gent zonder Depoitre?

Ondanks de afwezigheid van Depoitre is AA Gent favoriet bij UNIBET. Een goeie gok van zestig euro op de Buffalo's kan 132 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link gratis.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent