Stadion: Het Kuipje

Herbeleef Westerlo - KV Oostende (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Westerlo en KV Oostende live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bij KV Oostende experimenteren ze voor de start van play-off 2. In de aanval staan Ruytinx en Coulibaly samen aan de aftrap. Achterin viert Milic, na zijn rampmatch tegen Kortrijk, zijn terugkeer. Bij Westerlo is Maertens terug na zijn niercrisis.
1
Westerlo - KV Oostende: 0-0
2
De scheidsrechter, bezig aan zijn allereerste wedstrijd in eerste klasse, krijgt met een strafschopfase te verwerken. Mustoe gaat neer, maar krijgt de elfmeter niet.
2
Aan de overkant knalt Ruiz in de handen van Van Langendonck.
7
We zijn zeven minuten ver, er is amper iets gebeurd.
10
Dan toch eens een actie, Westerlo breekt uit op de counter, maar om Lukaku voorbij te lopen, moet je iets vroeger opstaan, Koffi.
10
Plots grote kans Westerlo!
Nu is het bijna helemaal raak. Een corner valt voor de voeten van Cools en die knalt op de paal!
14
Schouterden kan bijna uithalen, maar Locigno trapt de bal nog weg.
17
Sipovic mist zijn controle en Oostende kan aanvallen. Ruytinx gaat door, maar ziet zijn bal in hoekschop gewerkt worden.
17
Coulibaly kopt net naast!
Bijna een goal voor Oostende, Coulibaly kopt net naast op hoekschop.
23
Coulibaly krijgt alweer de bal, maar knalt naast.
26

Goal
Doelpunt van Kevin Geudens (Nils Schouterden)
GOAL voor Westerlo!!! Nils Schouterden krijgt zijn eigen hoekschop terug en verstuurd een pracht van een voorzet richting Geudens. Die staat volledig vrij en hoeft maar binnen te tikken.
29
Wat een kans voor Oostende plots. Musona kopt op Van Langendonck en die heeft er heel veel moeite mee.
33
Annys gaat neer in de zestien en schreeuwt om een penalty.
34

Penalty
Penalty voor Westerlo
Nu gaat de bal wel op de stip! Schmisser haalt Schouterden neer aan de rand van de zestien.
35

Goal
Doelpunt van Nils Schouterden
GOAL voor Westerlo!!! Schouterden dikt zijn statistieken aan. Na een assist, legt hij ook de penalty koelbloedig binnen.
43
Sinds die goal gebeurde er weinig in Westerlo. De match sleept zich naar de rust.

Scheidsrechter
Rust
Westerlo - KV Oostende: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
49
Canesin warmde zich stevig op tijdens de rust, maar komt voorlopig nog niet op het veld.
51
Eerste kans in de tweede helft komt op naam van Oostende. Ruiz vindt Ruytinx met een goeie bal, maar hij krijgt geen schot gelost.
54
Canesin gaat invallen bij Oostende. De ideeën voorin zijn schaars, daar moet hij iets aan proberen doen.
57
Vervangen Michiel Jonckheere
Ingevallen Fernando Matos Canesin

61
Een goeie corner van Schouterden wordt door Koffi naast gekopt.
64
 Gele kaart voor Jordan Lukaku
De eerste gele kaart uit de carrière van ref Van Driessche is voor Lukaku.
65
De vrije trap van Schouterden zoeft net naast.