Datum: 15/03/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Lotto Park
Kraker in het Astridpark: "De play-offs beginnen al"
Kraker in het Astridpark: "De play-offs beginnen al"
Foto: © Photonews

Gent kon al 22 opeenvolgende keren niet meer winnen tegen Anderlecht ind e competitie. Dit seizoen moesten de Buffalo's al drie keer het onderspit delven tegen de Brusselaars. Komt daar vannamiddag in het Astridpark verandering in?

Anderlecht-Gent is dé topper van de speeldag. Net op tijd recupereert Anderlecht ook sleutelspelers Praet en Defour. Marin en Rolando zijn heel twijfelachtig en zullen waarschijnlijk aan de kant blijven. "De twee zullen fit zijn voor de bekerfinal", zei Besnik Hasi vrijdag.

Centraal in de verdediging komt normaal gezien Heylen op de plaats van de Portugees te staan aangezien Mbemba ook nog niet hersteld is. Nuytinck is linksvoetig en met Deschacht loopt er zo al eentje rond centraal. En Hasi is geen fan van twee linksvoetigen in het hart van de verdediging.

Fouten op of van Mitrovic?

Hein Vanhaezebrouck heeft dan weer een plan om Mitrovic af te stoppen, maar rekent daarbij op de hulp van de scheidsrechters die de Serviër zijn duwtjes moeten bestraffen. "Ik vind dat er te veel fouten gemaakt worden op Mitrovic", zei Hasi daarover. "En de refs zullen ook niet luisteren naar Hein denk ik."

De topper van de dertigste speeldag is alvast een voorsmaakje voor play-off 1. Kan Gent eindelijk eens winnen? "De play-offs beginnen nu", aldus Hasi.

Vermoedelijke opstellingen:

Anderlecht: Proto, Vanden Borre, Heylen, Deschacht, N'Sakala, Defour, Tielemans, Dendoncker, Najar, Mitrovic, Conte

AA Gent: Sels, Foket, Nielsen, Gershon, Asare, Kums, Neto, Milicevic, Dejaegere, Depoitre, Simon

Speel gratis en win!

111 euro bij winst Anderlecht

252 euro bij winst Gent

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro bij UNIBET!

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Vergeet niet de eigen odds van jouw match ook bij te voegen uiteraard ;)

Meer nieuws