Datum: 15/03/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Regenboogstadion
Zulte Waregem - Oostende: verplicht nummertje of laatste veldslag?
Lander Marin
| 0 reacties
Zulte Waregem - Oostende: verplicht nummertje of laatste veldslag?
Foto: © photonews

Zowel Zulte Waregem als Oostende zijn al zeker van hun plaats in Play-off 2. Hierdoor is het maar de vraag hoe graag beide teams deze overwinning nog willen.

Net geen twee maanden, zo lang is het geleden dat Zulte nog eens de volle buit pakte. Dit seizoen staat dan ook in schril contrast met de vorige twee, waar het halen PO I vanzelfsprekend was. 

Verdediging?

De Kustboys van Oostende doen het niet zo veel slechter dan vorig jaar. Toen stonden ze op plaats 9 en nu bezetten ze de tiende spot. De laatste drie wedstrijden kregen ze steevast drie goals om de oren. Wanneer ze er zoals vorige week tegen Waasland-Beveren vier maken is er natuurlijk geen probleem. 

Zulte doet iets ‘beter’ met telkens drie tegengoals in de laatste twee wedstrijden. Ruimte voor verbetering dus bij zowel Essevee als Oostende. 

Wat wordt het verdict in het Regenboogstadion: 90 minuten-durend snoozefest of nog een keer met het mes tussen de tanden, alvorens de Play-off met het minste betekenis wordt ingezet?

Bij Zulte zijn Gimbert en N'Diaye geblesseerd en bij Oostende is Luissint out. 

Speel en win!

114 euro bij winst Zulte Waregem
231 euro bij winst KV Oostende

Voetbalkrant.com zet u op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro bij UNIBET!

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Meer nieuws