cerCercle Brugge
chaCharleroi
Datum: 13/09/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Jan Breydel
Cercle met mes tussen tanden tegen Charleroi
Cercle met mes tussen tanden tegen Charleroi
Foto: © photonews

In Jan Breydel is het vandaag van moeten voor Cercle Brugge. Ze staan voor een lastig programma en willen dus maar wat graag de punten thuishouden tegen Charleroi. De Carolo's speelden zich voor de interlandbreak weg uit de degradatieplaatsen en willen doorstomen.

Cercle Brugge moet volgende week op bezoek bij Anderlecht en als het zou verliezen van Charleroi, zou het volgende week wel eens in acuut degradatiegevaar kunnen komen.

En dus wil Staelens winnen. "Met offensief voetbal", liet hij optekenen. "En onder druk staan? Iedereen staat als trainer onder druk", hield hij die boot af. Dat moet hij wel doen zonder de geblesseerden De Coninck, Sukuta-Pasu en Godee.

Charleroi van haar kant won voor het interlandreces tegen KV Mechelen en heeft zo met zeven punten een rugzakje opgespaard. Puntengewin in Jan Breydel kan hen even helemaal in veilige oorden brengen.

Mazzu beschikt over een quasi volledig fitte kern. Meer dan waarschijnlijk gunt hij François een match rust na een kleine blessure, opgelopen op training.

Kan Cercle de punten thuishouden op Jan Breydel? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al 150 euro op. Geloof je eerder in een gelijkspelletje? Dan mag je maar liefst 198 euro bijschrijven op je bankrekening. Voetbalkrant.com helpt je alvast met plezier op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig!

Meer nieuws