kvmKV Mechelen
stvSTVV
Milos Kosanovic (pen) 12'
1-0
3-0
Datum: 17/10/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Achter de Kazerne
KV Mechelen met een boost van vertrouwen, STVV met twijfels
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

KV Mechelen ontvangt op speeldag 11 Sint-Truiden

KV Mechelen met een boost van vertrouwen, STVV met twijfels
Foto: © photonews

KV Mechelen en STVV ontmoeten elkaar op speeldag 11 in de Jupiler Pro League. Beide teams gingen met een heel ander gevoel de interlandbreak in.

Malinwa sloot de vorige matchdag af bij RSC Anderlecht. Wie twee weken later nog steeds niet weet wat er zich die avond in het Astridpark afspeelde, was ongetwijfeld even van de aardbol verdwenen.

Met drie gestopte penalty's hielp JF-Gillet KVM aan een punt en bovenal een boost aan vertrouwen. Aleksandar Jankovic selecteerde twintig namen voor de komst van Sint-Truiden. Nicolas Verdier maakt zijn rentree.

De Kanaries liepen net voor de interlands een zware 1-3-nederlaag op tegen Waasland-Beveren. Sinds Yannick Ferrera Stayen verliet, zakte de promovendus met 4 op 12 weg in de stand.

Vanavond kan Chris O' Loughlin geen beroep doen op Jean-Luc Dompé, die last heeft van de adductoren. Yohan Boli keert na zijn hamstringletsel terug in de kern.

Houdt KV Mechelen de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro bij Unibet u 111,6 euro op. Meer vertrouwen in de bezoekers? Dan kan je bij een poging voor hetzelfde bedrag 255 euro bijschrijven op je bankrekening.

Voetbalkrant.com zet je alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro via deze link.

Meer nieuws