wbeSK Beveren
gnkKRC Genk
0-1
82' Yoni Buyens (pen)
Datum: 17/10/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Freethiel
Genk wil uitcomplex uitwissen tegen Waasland-Beveren
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Genk wil eerste uitzege boeken tegen Waasland-Beveren

Genk wil uitcomplex uitwissen tegen Waasland-Beveren
Foto: © photonews

Racing Genk gaat vanavond opnieuw op zoek naar zijn eerste uitoverwinning. De Limburgers willen het uitcomplex van zich af voetballen tegen Waasland-Beveren.

Een eenvoudige opdracht wordt het allerminst voor de blauwhemden die hun positie in de top zes willen verstevigen. Dat realiseert ook Peter Maes zich die heel wat lof heeft voor zijn tegenstander.

“Ik was wel verbaasd over de goede start van Waasland-Beveren als je kijkt naar de voorbije jaren. Maar als je dit team ziet voetballen, begrijp je wel waarom ze het goed doen. Er zit veel discipline in het elftal, veel meer snelheid en een gezonde drang naar resultaat. Ze krijgen altijd wel hun kansen, ze hebben sluipschutters in hun rangen en ze zijn gevaarlijk in de omschakeling.”

Stijn Vreven doet het uitstekend met Waasland-Beveren dat zich comfortabel in de middenmoot van het klassement nestelde en twee weken geleden een knappe zege boekte op Stayen. In eigen huis verloor de fusieclub enkel tegen landskampioen AA Gent en leider Oostende.

Vreven kan opnieuw een beroep doen op Destorme die terugkeert uit blessure, Vanzo is geschorst. Bij Genk wordt het uitkijken of Julien Gorius aan de aftrap komt. 

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 120 euro als KRC Genk wint
  • 216 euro als Waasland-Beveren wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws