Datum: 29/10/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Guldensporenstadion
Anderlecht ook goed tegen 'kleintjes'? "Dat zie ik niet gebeuren"

Hasi denkt niet aan decompressie tegen Kortrijk

Anderlecht ook goed tegen 'kleintjes'? "Dat zie ik niet gebeuren"
Foto: © SC

Anderlecht doet vanavond het Guldensporenstadion aan. Na Zulte Waregem, Tottenham en Club Brugge gaan de paars-witten op zoek naar een vierde zege op rij. Maar in Kortrijk liep het wel al meer verkeerd af.

Besnik Hasi denkt alvast niet dat er een vorm van decompressie zal optreden bij zijn ploeg. "Dat zou ook verkeerd zijn. We hebben zo hard gewerkt om te staan waar we nu staan, dat mogen ze niet wegwerpen. Ik denk ook niet dat dat zal gebeuren", aldus Hasi.

Geen Dendoncker

"Het kan zijn dat de tegenstrever door omstandigheden beter is, maar dan mag het niet aan de overgave en de inzet liggen. Maar ik heb geen tekenen van decompressie gezien."

Anderlecht moet het zonder Leander Dendoncker stellen, waardoor Gillet weer opschuift naar het midden en Najar op de rechtsachter komt te staan. Vooraan krijgt Ezekiel waarschijnlijk nog de voorkeur op Suarez.

Niets te verliezen

Het duel is ook één van de twee beste verdedigingen tegen elkaar. "Maar ik zou niet wedden op een 0-0" aldus Walem. "Het wordt een mooie uitdaging voor ons. We hebben niets te verliezen, alles te winnen. Voor mij is het ook een speciale match."

Stijn De Smet is inzetbaar nadat de reviewcommissie besliste hem niet te vervolgen.

Kortrijk kan al aardig eurootje opleveren

Anderlecht is favoriet in deze wedstrijd. Een gokje van 60 euro - een bonus die u krijgt van Unibet - levert 106,8 euro op. Inzetten op Kortrijk bij Unibet is al goed voor 270 euro. Klik op deze link om uw welkomsbonus op te halen.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent