Datum: 05/12/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: King Power at Den Dreef
Nagelbijten om verschillende factoren in degradatieclash tussen OHL en Westerlo
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

OH Leuven en Westerlo willen in een rechtstreeks duel af van de laatste plaats

Nagelbijten om verschillende factoren in degradatieclash tussen OHL en Westerlo
Foto: © photonews

De nervositeit zal vanavond groot zijn aan de Leuvense Dreef. Hekkensluiters OHL en Westerlo kruisen de degens in een intens degradatieduel.

Aan de zijde van de promovendus zal de spanning om nog een andere reden oplopen. De naweeën van een woelige vergadering tussen bestuur en supporters donderdag (lees meer) zullen ook twee dagen later nog voelbaar zijn.

Over het sportieve dan. Emilio Ferrera liet een nieuwe wind waaien door OHL, dat een goede indruk maakte tegen Anderlecht en Moeskroen-Péruwelz.

Reynaud ontbreekt vanavond wegens schorsing. Ook de overige leden van het verdedigende compartiment Ngawa, Rougkalas, Monteyne en Le Postollec moeten opletten voor een strafzondag.

In tegenstelling tot OHL wist Westerlo afgelopen woensdag wél verder te bekeren. Met dank aan Van Langendonck, die al een heel seizoen uitblinkt bij de Kemphanen.

Vanavond keren Annys en Petkovic terug in de kern. Jeurissen (spierblessure) en Sakor (hamstringblessure) zijn er niet bij. Lecomte revalideert verder.

Wie deelt een mentale dreun uit?

Ziet u OH Leuven aan het langste eind trekken? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 118,8 euro op. Meer vertrouwen in een driepunter van Westerlo? Dan kan u met een poging voor hetzelfde bedrag 225 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro via deze LINK.

Meer nieuws