Datum: 17/01/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Diaz Arena
KV Oostende wil play-off 1 zo snel mogelijk binnenhalen, maar eerst winnen van Waasland-Beveren
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KV Oostende - Waasland Beveren

KV Oostende wil play-off 1 zo snel mogelijk binnenhalen, maar eerst winnen van Waasland-Beveren
Foto: © Photonews

KV Oostende heeft er een schitterend 2015 opzitten en de kustjongens willen ook in 2016 uitblinken. Eerste opdracht van het nieuwe jaar: Waasland-Beveren puntenloos naar huis sturen.

KAA Gent, Club Brugge, RSC Anderlecht en... KV Oostende. Jawel, de Kustboys worden door alles en iedereen al als een zekerheid gezien voor deelname aan play-off 1.

De eerste (thuis)wedstrijd van het nieuwe jaar moet dan ook gewonnen worden. Yves Vanderhaeghe kan wellicht geen beroep doen op Andile Jali, terwijl Fernando Canesin hersteld is van ziekte. Yassine El Ghanassy debuteert dan weer... op de bank.

Waasland-Beveren is zo'n team dat de voorbije maanden vriend en vijand heeft verrast, maar de laatste wedstrijden werden toch enkele plaatsen prijsgegeven. Een driepunter zou dan ook deugd doen voor de troepen van Stijn Vreven. 

In de heenronde kwam KVO met zware 1-5-cijfers winnen op de Freethiel. Met andere woorden: de statistieken spreken in het voordeel van de roodhemden. Maar voetbal wordt niet op papier gespeeld...

Houden de West-Vlamingen de punten thuis? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 88 euro. Denk je dat de Leeuwen ook nu met 5-1 onderuit gaan? Dan mag je maar liefst 2.760 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws