ohlOH Leuven
kvkKV Kortrijk
Datum: 16/01/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: King Power at Den Dreef
Kortrijk grijpt stilaan laatste kans op PO1, maar dan moet het wel voorbij OHL mét Trossard
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

OH Leuven vs. KV Kortrijk is eerste duel van 2016 aan Den Dreef

Kortrijk grijpt stilaan laatste kans op PO1, maar dan moet het wel voorbij OHL mét Trossard
Foto: © SC

OH Leuven en KV Kortrijk staan vanavond tegenover elkaar in hun opener van seizoensdeel 2. Een eerste overwinning in 2016 is voor beiden meteen van vitaal belang.

OHL zet zijn operatie redding verder. Bij de Leuvenaars wordt het uitkijken hoe Trossard de woelige winterbreak heeft verteerd. De Limburger  - die een uitstekende decembermaand kende - flirtte met een terugkeer naar Genk, maar bleef de promovendus trouw.

De club beleefde nog meer transferzorgen, want Poletanovic keerde uiteindelijk zijn kar en trok naar Zulte Waregem. Calvé en gewezen Standard-verdediger Kanu zijn wel nieuw aan Den Dreef.

Bij KV Kortrijk staat met Mercier de teller op één inkomende transfer. De Fransman start wellicht nog op de bank. Centraal achterin depanneert Boyer de geblesseerde Poulain. In de spits moet Kis de schorsing van Papazoglou opvangen.

Wie wint een eerste keer in 2016?

OH Leuven? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 135 euro op. Gelooft u eerder in een zege van KV Kortrijk? Dan kan u met een gokje voor hetzelfde bedrag 189 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent